Ovde su izgleda svi koji postuju podbacili. A ovi što deru pametno ćute, čekaju kraj kola.
I sad za naredno kolo imam 3 mrtva Francuza (koji su mi doneli ukupno jedno 5-10 poena djuture) i igraju protiv Kine i kako da ih izbacim.
То, Де Коло и Валанчијунас остају и надам се да ће заиграти како треба. А Казинса морам да продам да бих довео неког крштеног уместо Брока Мотума хахах
Lauri, Jović, Nando, Ingls, Kalinić sa minusom, Brok Motum jebeni gde mi je bila glava, Valančijunas, propast totalna, a očekivao sam da svi idu u 15+ lagano, sve zajedno 25 od njih otprilike.
Srećom (mada i to je pitanje, ali dobar je za sad) imam Gasola, pa će da me izvadi na 60-70.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Објављује неки лик тамо на мвп форуму после сваког меча колико сам упратио.
Дука, немам ни ја.
Капирам да ће имати лаганих 20-ак вечерас.
Ovde su izgleda svi koji postuju podbacili. A ovi što deru pametno ćute, čekaju kraj kola.
I sad za naredno kolo imam 3 mrtva Francuza (koji su mi doneli ukupno jedno 5-10 poena djuture) i igraju protiv Kine i kako da ih izbacim.
A i cena im se strmopizdila, nema ni smisla da ih prodajem.
То, Де Коло и Валанчијунас остају и надам се да ће заиграти како треба. А Казинса морам да продам да бих довео неког крштеног уместо Брока Мотума хахах
Hahaha Brok Motum. Ma ja ću da jurim igrače kojima je mnogo pala cena posle prvog kola. Ako takvih ima izvan mog tima, naravno.
nemoj se nervirati lečki brav
Pgahaha
Lečki brav - uzrujan je
imam 67 poena izgleda, nije loše
:(
Nije ako imaš 13 godina ili si Aleksandar Kilogram
zaboravio sam da dodam poene bogdana bogdanovića
imam 95 poena
Ok Sreto Šteto
Tomas Kelati i njegova lepša polovina
https://d-pt.ppstatic.pl/k/r/3/1b/96/49ef0d15879ad_p.jpg?1353379403
tilmo drka ljude po mvp forumu
haha
gvozdene ostavi me na miru
Sramota me je i da se oglasim koliko sam propao.
Lauri, Jović, Nando, Ingls, Kalinić sa minusom, Brok Motum jebeni gde mi je bila glava, Valančijunas, propast totalna, a očekivao sam da svi idu u 15+ lagano, sve zajedno 25 od njih otprilike.
Srećom (mada i to je pitanje, ali dobar je za sad) imam Gasola, pa će da me izvadi na 60-70.