Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Kolko glupo pukosmo od Španjolki jebote
Jebiga, one su svetske vicešampionke, nije baš neko čudo.
kakve smo zicere mašili jbte. A i uništite nas u skoku. Ma mogle su pičke naše dobiti, ali malo se usrale.
Op op -10. Da oce litvanci da puknu posle 30 razlike na poluvremenu.
Evo pocinje prenos na rts2 lolo
Edit: i opet mrtvi denda, spava li to govno nekad.
Ti nisi u vinklu jebeš mi sve. Pa Šarenac je do pre minut radio prenos naših košarkašica protiv Španjolki, ne misliš valjda stvatno da će sad da nastavi odmah sa komentarisanjem snimka Litvanije i Brazila.
Smanjiše na 4 dva minuta do kraja, ali ipak će izgleda Litvanci da dobiju, odlepiše se na 7
Dobro, nisam to znao. Ne gledam zensku kosarku.
Trebo je denda da zaduzi zenski a sareni muski turnir i to je to.
Управо једем ово говно што сам изасрао за Швабе и Литванце.
Mislim da ne postoji uopšte određena podela u tom smislu.
Gonzo, kao sportski novinar, koje je tvoje mišljenje o strankinji koja igra u našoj ženskoj košarkaškoj reprezentaciji
Jankunas pregospodin ispoštovao, još Gasol večeras da odradi posao pa da se nadam da ću imati oko 60.
Duka, Marina je apsolutno za to da u reprezentaciji igraju naše devojke, a ne strankinje. Međutim, na poziciji koju igra Pejdž mi nemamo dovoljno kvalitetne igračice, tačnije ono što imamo su još uvek klinke koje nisu još dorasle seniorskoj košarci, tako da se iz tog razloga odlučila za stranca, a pri tom je u kvalitete Amerikanke mogla da se uveri iz prve ruke pošto je i Pejdž igrala u Francuskoj (ili možda igra još uvek).
+1
ове жене што играју кошарку за србију су глупе ко два курца јеботе то ништа али ништа не размишља... можда размишља како се она у другом реду обукла и какав лак за нокте има противнички центар
Јебени Валанчијунас. Па ја нећу добацити ни тих 46 које сам лупио безвезе.
усро сам фантази начисто
Nedostatak kvaliteta uopšte mi nije dovoljno dobar razlog da dovedeš stranca, jako razočaran bih bio kad bi se isto desilo i u muškoj ekipi. Hvala na odgovoru, sve najbolje u nastavku karijere o/
A ovim našim ženama jako popušta koncentracija u finišu, neverovatno koliko amaterskih grešaka, od davanja čistih lopti, do mašenja zicera
Moze li negde da se vidi skor igrača za fantazi. Bez da se sabira i oduzima?
Opet svi izgleda imaju gasola u timu, samo ja nešto pametujem tu