Убо је са измјенама. Марковић, Бирчевић и Мачван се укочили, само гурају лопту даље од себе. Обзиром да сере кенгуре и да је била она педерска техничка, добар резултат. Ломимо ово до полувремена.
Ako uspe još neko osim Radulje i Tea da ubaci nešto, mogli bismo da se odlepimo što pre, da ne ulazimo u neizvesnu završnicu, plaše me ove sudije sa svojim odlukama, napraviće neki belaj. Pojma ljudi nemaju o suđenju. Ali dobro, bar Bogut ima tri penala. A ti Jokiću probaj bar nešto da uradiš, sunce li ti tvoje.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Jebote šta ovaj Đorđević glumi, menja celu petorku skoro u istom trenutku.
Убо је са измјенама. Марковић, Бирчевић и Мачван се укочили, само гурају лопту даље од себе. Обзиром да сере кенгуре и да је била она педерска техничка, добар резултат. Ломимо ово до полувремена.
Kako je ojebo Radulja sa ovim padom. Profi gluma.
zaboravio sam da promenim tim hahaha
ko ima radulju u timu haha
kalina će mi se još jednom posrati u život po svoj prilici
Hahahahahahahahahah Radulja piša po sirotinji. Zaradio novi NBA ugovor za ovo poluvreme.
Мене Јокић кара, нема фрајера нигдје вечерас. Видјећемо да ли ће Симон икако играти, мада сумњам.
Губимо ово, Николић гробар у публици.
hahahahahahahahahahahahahahaaha
Ko s Hrvatima da igramo
jebi ga isteklo vreme
Steta
Bogut je Rvat, tako da je morala ući lolek
Mislim da je Ingls u minusu, gase mi se sve nade.
gledam i baš mislim ko je ono reko da ima inglsa haha
jebem ti zivot ovakav
Ako uspe još neko osim Radulje i Tea da ubaci nešto, mogli bismo da se odlepimo što pre, da ne ulazimo u neizvesnu završnicu, plaše me ove sudije sa svojim odlukama, napraviće neki belaj. Pojma ljudi nemaju o suđenju. Ali dobro, bar Bogut ima tri penala. A ti Jokiću probaj bar nešto da uradiš, sunce li ti tvoje.
P.S. Solidan tiket, Stevane :)
Неко да убаци? Симон!
Šta da ti kažem, prognoziram ovih dana, ubijam.