Fantazi košarka - OI Rio 2016

1. jel ima neke kombinatorike ako litvanci namerno gube dajte da igramo onda kvota je 3.9

2. Da li vi kapirate, mi necemo videti druge faze, kakva kurac Litvanija, ljudski odnosi u reprezentaciji ne postoje doslovno

3. ne jedi govna bombaš treba da uspemo da izgubimo od kine da ne bi prošli
    sa australijom smo bili egal do zadnjih par minuta realno je moglo na bilo koju stranu da prevagne

4. Mogla je kurcina u Teodosicevo dupe da prevagne, 15 razlike. To i jeste jedini nacin da prodju dalje tipa kad idu 4 od 6 ekipa. I onda odma samarcina

5. 15 razlike u zadnja 3 minuta šta ti nije jasno da nije ušla ona trojka milsa kad se lomio rezultat kurac bi nas dobili 15 razlike

6. Dobro, izgleda da je drugo kolo bilo dosta bolje za večinu takmičara :)
    Što se mene tiče, Gasol i Jokić podbacili, ostali manje-više očekivano, a sreća što sam morao da izbacim Lovernja i Delfina pa sam zadržao Laprovitolu koji je bio odličan.
    Ozbiljno se razmišljam da izbacim Jokića, mada teško da ću se naterati.

7. "Kolo od sreće uokoli vrteći se ne pristaje: tko bi gori, eto je doli, a tko doli gori ustaje."

Јебат му матер, дуго сам и био први, лоло. Очајан потез измјена Лапровитола - Кампацо. Срећа нисам имао минуса ово коло и што је ово неки минимим који могу да одиграју моји момци. И ја сам у недоумици са Јокићем шта да радим, да ли да мијењам. Зна ли се стварно шта је са Симоном, да ли ће играти против Француза?

8. Јел се рачунају само утакмице из групе или и из преј офа?

9. sta je ovo kakve su ovo katastrofe u oba kola po 3 igraca u minusu jebem ti. kolko sam se sjebo sto nista nisam menjao, nerealno...nisam gledao ni utakmice ne znam ni rezultate jbg sad sam napravio jednu izmenu jedna debilcina je morala izaci i tako teram. ne mogu ni da menjam imam 880 vrednost tima hahahah mnogo padaju cene jbt pogotovo ovim kapitalcima

10. Igra se do kraja turnira, a pobednik će biti onaj ko na kraju sakupi najviše poena.

11. Mitke fali dzivdzan

12. Dobro je, napredovao sam dva mesta. Još draže što sam ispred ove nubare Pseta.

13. A moram ove skrnave dekoloa i lovernja da najurim. Mada, igraju protiv nas, mozda i naprave nesto.

14. ima li neko bilana možda? na zvaničnom fibinom sajtu stoji da mu je indeks od sinoć 4, a ovi pederi na mvp stavili 0..i to slučajno ugledah jer sam pratio noćas, a sad vidim 0...možda su zajebali i prethodno kolo negdje, mrzi me da gledam a sve i da vidim koga boli kurac.. nego, koliko se može zamijeniti igrača odjednom? 3 ili 2?

15. zato što je imo 4 lične računa se index-lične+10% ako su pobedili

16. aha, mislio sam da je tamo odmah uračunato...vidio sam da ima 4 lične...koliko mogu da mijenjam sad?

17. A je l pred svako kolo mogu da prodam dva igraca. I kupim 2 naravno?

18. Sta je ovo. Malopre sam bio 11 sad sam 12. To se jos nesto azurira?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.