Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ma izvalili da si debil xd
Убачена је ова екипа Баново брдо па нас је све испомјерала за једно мјесто на листи.
pao sam u iskušenje da kupim gbinjeta ej
Измјењен пост да не би навлачио људе.
ne navlači ljude, taman se adaptirao, večeras će da izdominira
je li kasno za prijavu?
није ако си направио екипу у првом колу, па би само да се придружиш лиги.
нема шомија да се јави, остварио је фантастичан резултат у другом колу са мање од 70 поена. џД
jbg, nisam ni vidio temu do sad
хахахаха, ћилмо рифрешује страницу да прати који је на табели.
ок, једанаести сам. једанаести. аха, једанаести. није лоше, једанаести. један... хеј,
Razmišljam da uđem u sledeće kolo sa tri Australijanca i jednim Amerom, jer ako odlučim da opet čekam Kazinsov rast cene može opet da mi se posere na glavu. Treba mu indeks 22 da bi mu porasla cena, a toliko nije imao ni protiv Kine, ni protiv Venecuele. Razmišljam o ovome kao da sam treći, a ne devetnaesti, da je Nole imao takav profesionalan pristup možda bi uspeo da prođe Del Potra...
I ja sam hteo da ubacim Australijance, konkretno Inglsa, idu ipak mečevi sa Kinom i Venecuelom, ali nisam nikako uspeo da napravim kombinaciju koja mi se sviđa. Valjda će protiv Amera malo da podbaci, pa da posle bude još jeftiniji.
Ja izbacujem Kazinsa da bih jurio kredite, a i nadam se da će Bogut da ga ograniči na ispod 10
Mene muči to što Australija nije uspela da zatvori Raduljicu. Ali opet, ovaj je bio loš u prve dve, u pogotovo u drugoj.
та утакмица ми је убедљиво најјебенија сад за играче, не знам да ли да се јебем још са инглсом и чекам га, а знам да може да сурва више од 20 ИП лагано, да ли ће делаведова опет да игра као змај и да гурне ирвинга/лаурија у проблеме с фауловима (како ово смешно звучи, зазирем од јебеног делаведове), па се онда надам да би ипак могао ирвинга, па да лаури добије мало већу минутажу и коначно убоде нешто више од 25% из игре, па да ли да узмем џорџа уместо инглса...
с друге стране, не могу да нађем четворку никако, за дурента немам, дијао је коцка за ову утакмицу с нама, јокић још већа.
имам љуља који ме усра, деколоа не могу ван јер немам кога уместо њега за наредне утакмице, само бих безвезе трошио измену за ову једну против нас, гасол и валанчијунас би могли да одиграју добро, први с нигеријом јебеном, валанчијунас има добар мечап против аргентине, јер они ни немају центра правог.
све у свему, ни у трећем колу ми се не пише лепо, нисам очекивао да ми 4/5 капиталаца усеру у првом колу, другачије бих сад.
Izbacio sam Kazinsa, nadam se da neće urnisati Boguta.
Ko ima dekoloa ja
Mada imam i jokica jbg xd i lovernja i bogdana
Ako neko bude u fazonu da da indekse za ove ja bih zahvaljivao. Lovernj slepac uvek dobar protiv nas
Ko ima Dekoloa i Dijaoa ja imam
Ko ima Dekoloa, Želabala, Tea, Simona, Jokića - ja :) Nije sve dobro, doduše