Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Dekolo 20.9
Dijao 22
Lovernj 5.5
Teo 8
Simon 8
Jokić 6
A bogdan
Imao sam i kalinica ja mislim nisam znao koga da ubacim jer mu pala cena na 40 jbg pa sam ga ostavio nek istrune
Dijao pregospodin, 11 poena, 9 skokova, 9 asistencija.
разматрао сам дијаоа, али одустао, није ми деловао довољно поуздан, а он испрштао. јбг, бар сам деколоа сачувао, сад се уздам у инглса и да се шпанци иживе над неуким нигеријским црњама, а мислим да хоће.
Je l' Mačvan nekim čudom u plusu možda?
El ja jedini imam pristup statistici :)
Bogdan 10
Kalina 1
Mačvan -1, jbg
Ne umem da racunam brt
Fax se ne kupuje fax se uchi
Faxovi tj
Pa dobro, nije mnogo. Hvala, Lečki.
Yianlian 30+ veceras pazite se
Ја добро прошао са Симоном и Жалабалом, обзиром да су ми најслабији играчи у екипи.
Ahahahah kakav avatar
Izijemov jelte
Bićemo na oprezi, Izijeme. Ja ubačio Venecualanđanina Kolmenaresa, idemo na sve ili ništa, neću zauvek da budem deveti.
Tvoj je gotivan, Mitke, nemoj me shvatiti pogrešno.
mitke ko ti je na centru
Mitke ko te zorom budi
Миротић, Јанкунас, Гасол и Еченикве.
cuti ne odgovara :D