Fantazi košarka - OI Rio 2016

1. nadam se da ce saric prebaciti veceras jer to mi je glavni pik za ovo kolo

2. Mene Entoni izvukao, imam 86,9 i cekam jos Klavera,Gasola,Valanciunasa i nekog Nigerijca... Kapiram da sam super prosao ovo kolo

3. ako moze neko za limu iz brazila da izracuna zahvalio bih se

4. odlican za tu cenu, ubacio sam ga jer hrvatima centri ne znaju de biju

5. Ja ga imam isto, doduše od početka još, a profitirao sam i na uertasu lepo, baš mi se lepo zahvalio za cenu od 87-8, izbacio laurija za njega sad, isto koštali, a hteo prvo kampaca za isto kredita, pa reko' nezgodan je kalnietis u odbrani.

Samo me ingls ukopa mnogo, a opet, sledeće dve igra sa kinom i venecuelom, pa ne znam da li da ga prodajem, a usra me načisto.

6. Kolko imao Bogdanovic veceras?

7. mene jokic i kalinic ubise. mada sam kalinu ubacio jer sam skarabudzio bio na brzinu a on kostao taman koliko sam imao kredita jbg za jokica sam mislio da je potencijalni ubica

i laurija imam, on onako nit smrdi nit mirise jbg

8. Baš nit smrdi nit miriše, zato sam ga i izbacio, konstantan je sa 8-10 poena, ne može za onih 15-ak minuta koliko igra više od 15 IP da izbije nikako, a igraće sve manje kasnije u PO, pa sam rešio da uzimam ove rizičnije, poput uertasa, koji mogu na 20+, a mogu i na 3 da stanu.

Tako i sa inglsom, sve mislim saće, krene dobro, i onda me usere.

A kalinu sam i ja imao dok nisam video kolika je to greška, mislio sam da će imati slobodu kao na prethodnim takmičenjima, ali nema ništa od toga.
    A Jokića ću za PO sigurno, taman dok mu se svali cena još malo, uvideće i Đorđević do tad da ovaj mora da igra 30 minuta, i to više na četvorci.

9. bio lauri fin ovo kolo koliko sam ispratio... sjebao sam se sto su mi nosioci iz "jacih" repki gde nisu jedina resenja u napadu al ajd videcemo da se povadimo

10. mene kolje oguchi bas je los izbacicu ga ovo kolo a zrtvovati moju ljubav yianliana zarad toga

11. Po mojoj proceni Bogdanovic ima 32 index.

12. tako je gasole jebi gasole

13. a klaver pajser u minusu pu jebem ti majku i ne treba da ti daju minute

14. jedini u timu je u minusu jebem mu mater

15. Ја 88.8 без Кампаца и Јанкунаса. Опет сам промашио са измјенама, Џорџ и Еченикве дебело испод очекивања. Надам се да ће бити бољи у сљедећим утакмицама. И ја имам Лаурија смрдљивог, расте слијепцу цијена али не још дуго, мораћу да га мијењам.
    Лоше коло опет, али ми сем Гасола нико неће опасти са цијеном.

16. Au koliko je izjednačeno na vrhu i koliko se rotiramo, pravi fantazi rolerkoster.

17. Стварно занимљиво ове године.

18. Мени и даље баш нису јасне неке ствари око овог кошаркашког лоло. Ал добро, за сад је ово огроман успех, јер сам прошли фантази (аба 2015/16) био негде 5. од позади.

А види га Акојон мајмун сад 12п 5с 4ас.

19. Је л' знао неко да Богут неће играти и избацио га или сви играмо са 9 играча?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.