Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jebem mu majku, a baš sam razmišljao da ga menjam za Kazinsa jer će ovaj da nas odvali i ne uradim to
Ingls obeležava ovaj fantazi teškim jebanjem mene, nikako da se opametim.
Ali me raduje činjenica da gomila ima boguta koji nije ni igrao.
A brok motum jebeni sad tek dobio šansu i odigrao muški, jebemlimuseoce. Ne mogu da uklopim igrača tu nikako, on, klaver, tili, ukopaše me.
I ja imam Inglsa od početka, izbacio bih ga al uvek imam nekog prečeg
Tačno sam znao da će Jokić da otkine protiv svojih,a Mitke ložio ljude da ga prodaju, ccc sramno.
Митке би себи сад гузицу да поједе звог тога, Еченикве распали 12 индекс само. Једино је добро што му цијена константно расте.
Jokic, bogdan, lauri, lovernj i dekolo ako neko moze da mi rekne?
24,0
02,0
04,4
22,0
18,7
--------
71,1 укупно
Fala brt
Nek ispostuje jos gasol sa 20+ i top
Нема на чему. И ја погледам у Гасола, за сад није лоше. Делаведова, Желабал, Симоновић, Џорџ и Еченикве 52,7.
Napredovo na onoj zbirnoj listi a na vukajliji pao 2 mesta?!
Jebem ti kolko si glup. Pa mislis da samo ti napredujes na zbirnoj listi?
ja imam 82+ oguchi, garsia, maciulis, planinic i saric
Мени још Гасол, Миротић, Богдановића, Лима и Кампацо. Ваљда нагурају једно 60,били би лијепо од њих.
Хтио ја Огучија да убуџим против усташа али нисам никако успио. Мислим да ће јебати јако.
mozda pre diogu nego on
jebem ti delfino majku
И ја Лими.
I ja Bogdanoviću.
Ne znam dal su gori lima ili laprovitola