Fantazi košarka - OI Rio 2016

1. Al nocioni im svrsio u brk

2. КАМПАЦО ЉУБАВИ МОЈААА!

3. A prodam neke i kupim rejesa i gledam kof drugog, kampaco hocu necu hoce necu i na kraju uzmem jebenog babica iz hr.

4. garino i neki anonimu mesto simona i štimare (simon mi bio rezerva)
    solidno sam prošao lol

5. Imam Kampaca, ali džabe kad imam i mrtvaka Delfina sve mu jebem daunovsko

6. Ја сам појо говно с Лимом само тако. Избацио Јанкунаса, претпоствио сљм да ће ући у проблем са фауловима на Миротићу и Гасолу. У сваком случају би боље одиграо од овог мртвака бразилског.

Јокић - Еченикве измјену нећу моћи да преболим још неко вријеме сигурно.

7. vidi ovog klavera sada proslu tekmu imao sut 0/7 a sad 1/1 jebem mu mamu u usta

8. i evo i ofanzivni skok hahaha koji sam ja baksuz ima u cetvrtfinalu ako nasi prodju da ih izbacim sve iz tima a ubacim one sto igramo protiv njih i dobijamo sto posto xd

9. gasol je jebeni mast hev u svakom fantaziju, dok god bude igrao stavljacu ga u tim

10. 24 indeks nabio do poluvremena

11. Гасол је господин. Сјећам се да сам га имао сличицу чини ми се 2002.године залијепљену на кошу испред куће и сваки пут на баскету кад изводим лопту тапнем лопту о сличицу, ложио друга да зато не може да ме добије никако,као сличица ми даје моћ. Прељуто се нервирао, послије против њега нисам смио да радим то ако хоћу да играмо баскет.

12. drug ti je jako inteligentan momak xd

13. jel onaj debeli to?

14. Није брт, то ми је колега са факса. Комшија један.

15. Kolega ili komšija budimo precizni?

16. Комшију сам гулио баскет, попуњени ми је колега са факса.

17. da brt, zbunjujes fejda hahahaha

18. Овај Миротић је класично црногорско теле.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.