Fantazi košarka - OI Rio 2016

1. Kec trojka je vanvremenska

2. 138,4 и још Богдановић против Нигерије. Надам се да то неће бити БО као што је Литванија несретна доживјела.

3. Ja sam preterao stotku sig i dovoljno mi je to za ovo kolo, imam jos babica slepca

4. Mitke 39 na listi, dobar si. Ne zaostajes mnogo za prvih deset.

Meni je vreme da najurim Jovića.

5. Није лоше, само тешко да ћу поновити резултат из овог кола, скоро сви су били преко просјека. Лиму морам да избацим, а не знам шта ми је боља опција, да убацим Јокића или Ноћионија. Јокић би могао да издоминира против Кинеза ако не буде неки БО, а Ноћиони вјероватно тешко може да понови игру од синоћ против Шпанаца.

6. Daj print ovog kola, baš me zanima kako ti izgleda tim.

7. Jokica ubaci brt ja ga ostavljam sto posto kapiram da ce da unisti kineze

Cak mozda i stime zaigra malo protiv njih ovo mu je mozda i poslednja sansa za tako nesto xd

8. I simona mozes da ostavis trebalo bi da dobije slobode malo protiv kineza pa ono 3/5 bi ti zavrsilo posao

I ja moram limu da sutnem usta ga jebem i ovog argentinca laprovitolu

9. Симона остављам сигурно, он је мој ћопави Станоје, талија. хД

Вјероватно ћу и урадити тако, Ноћионија ће Шпанци чувати као мало воде на длану.

10. нисам ни ја много бољи, мистерија ми је што држим Мачвана ал боли ме курац, сад из ината нећу да га вадим

11. Имаш убитачне центре. хД

12. Јесте да сам убацио Грина и Лиму уместо скупљих играча да бих могао баш Мачвана коначно да отерам и узмем Јокића, али 44,9 је стварно лолчина.

13. To, stavite na istoj strani ovo Mitketovo remek delo od tima i Stevanov tim za tankovanje da bi dobio Jokića na draftu :)

Svaka čast, Mitke, čudi me da nisi u top 10 u ovom kolu.

Ja se žestoko izjebao sa nekim izmenama, ali još su (skoro) svi blizu.

14. Ja izbacio Grina i Jovića a ubacio Jokića i Teodosića.

Neće valjda Sale da ih štedi na klupim

15. Koja katastrofa, stotka u kolu mi misaona imenica

16. Хвала, Лечки. Тринаести сам у овом колу, има пар људи са преко 190 бодова.

За сад сам убуџио умјесто Миротића и Лиме Јокића и Ноћионија, и још ми је остало 27 кредита. Двоумио сам се да ли Де Колоа да убацим, али све имам утисак да се неће нешто претјерано наиграти против Амера.

17. ja izbacio dekoloa ovo kolo, valjda cu moci da ga vratim za 1/4

tako da slobodno mecite njega i lovernja-cim sam ih ja izbacio ima da izgrme xd

18. planirao da izbacim limu i laprovitolu za ovo kolo a nisam izbacio ni jednog ni drugog hahahah

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.