Fantazi košarka - OI Rio 2016

1. Mitke, jesi ti bese video onu devojku sto nema ruke?

2. izmedju lovernja i dzordana izaberem dzordana ako se upuva mejmun iznerviracu se

3. Јесам Тилмо.

4. stavio sam i lovernja i dzordana, al gasol mi se upuvo, koliko sam se nadao da ce doprineti

5. o maciulisu necu ni da pricam jebem li mu dete da mu jebem, od pocetka ga imam i nikako da ga izbacim

6. 63,7 и чекам још Ирвинга, Казинса, Јокића и Симоновића. Биће добро ако одем преко 100 ово коло.

7. дајте индексе за ловерња деколоа и гасола да вам не би јебо мајку

8. taman da izbijem na prvo mesto ako srpska trojka (bogdan, teo i jokic) iseku veceras, idemo SRBIJA!

9. pa mozes ti preci lagano, irving ce biti dobar a kazins moze a i ne mora, jokara ce ih ubiti isto a simon ko zna lol

10. Гасол 10, Де Коло 9

11. de kolo 9
    lovernj 13
    gasol 10 oca mu jebem

12. Максо, ти си пфцабара?

13. necu da kenjam da sam u pravom momentu prodao gasola dok ne vidim kako ce odigrati ostatak centarske linije hahaha

14. jok, azinanik, pfcbara je vec prvi :)

15. у пичку бре материну лепу бре

16. Јебајга, сад сам сконтао шта си рекао у коментару, а и погледао уводни пост. Мејд ин Босниа, знаш шта кажу за нас и интелигенцију, друже.

17. ma i ja se zajebavam, koje prvo mesto imam 37 od cetvorice, a ostali mi pored ove trojice nasih, tri amera, i to dzordan, derozan i batler koji ce zajedno imati indeks 7

18. morele ne znam dal si primetio da tu trojicu imam i ja tako da cu navijati za tebe ok? al prvo navijajmo braco srbi za durenta i dzordana oni su srbi u dusi i za laprovitolu da nanize jedno 30p bez promasaja eto sta je to amerikanci ce cuvati skolu, djinobiija i nocionija a onda ovaj iz drugog plana jer kampaco 2/14 iz igre

totalno realna spika

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.