Fantazi košarka - OI Rio 2016

1. Mitke, jesi ti bese video onu devojku sto nema ruke?

2. izmedju lovernja i dzordana izaberem dzordana ako se upuva mejmun iznerviracu se

3. Јесам Тилмо.

4. stavio sam i lovernja i dzordana, al gasol mi se upuvo, koliko sam se nadao da ce doprineti

5. o maciulisu necu ni da pricam jebem li mu dete da mu jebem, od pocetka ga imam i nikako da ga izbacim

6. 63,7 и чекам још Ирвинга, Казинса, Јокића и Симоновића. Биће добро ако одем преко 100 ово коло.

7. дајте индексе за ловерња деколоа и гасола да вам не би јебо мајку

8. taman da izbijem na prvo mesto ako srpska trojka (bogdan, teo i jokic) iseku veceras, idemo SRBIJA!

9. pa mozes ti preci lagano, irving ce biti dobar a kazins moze a i ne mora, jokara ce ih ubiti isto a simon ko zna lol

10. Гасол 10, Де Коло 9

11. de kolo 9
    lovernj 13
    gasol 10 oca mu jebem

12. Максо, ти си пфцабара?

13. necu da kenjam da sam u pravom momentu prodao gasola dok ne vidim kako ce odigrati ostatak centarske linije hahaha

14. jok, azinanik, pfcbara je vec prvi :)

15. у пичку бре материну лепу бре

16. Јебајга, сад сам сконтао шта си рекао у коментару, а и погледао уводни пост. Мејд ин Босниа, знаш шта кажу за нас и интелигенцију, друже.

17. ma i ja se zajebavam, koje prvo mesto imam 37 od cetvorice, a ostali mi pored ove trojice nasih, tri amera, i to dzordan, derozan i batler koji ce zajedno imati indeks 7

18. morele ne znam dal si primetio da tu trojicu imam i ja tako da cu navijati za tebe ok? al prvo navijajmo braco srbi za durenta i dzordana oni su srbi u dusi i za laprovitolu da nanize jedno 30p bez promasaja eto sta je to amerikanci ce cuvati skolu, djinobiija i nocionija a onda ovaj iz drugog plana jer kampaco 2/14 iz igre

totalno realna spika

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.