Fantazi košarka - OI Rio 2016

1. 3 Аустралијанца, 3 Амера, 2 Шпанца, Јокић и Шарић. Нисам могао да углавим Теа, надам се да ће Шпанци и Хрвати испасти, то су таман 3 измене, а ако Аустралијанци испадну, јебига.

2. И ја сам рачунао на пролаз Кенгура, ујебаће ме опасно ако испадну.

3. Meni je svejedno da li će litvanija ili australija van, ali pošto pretpostavljam da ste favorizovali australiju, navijaću za litvaniju kako bi vas bacila u problem pred 1/2f.
    A s druge strane mi treba pobeda španije, imam dvojicu u timu, prinudno, nisam mogao jednog van, jbg.

Edit: Eto, Mitke potvrđuje.

4. Брт немој срки бити.

5. Ал су индијанци Кенгури, само шопају тројке, друје, одиграј нешто у рекету.

6. Pa koji sam baksuz da se jankunas povredi čim sam ga uzeo, mršjebemtimater.

7. Изгледа је и Делаведова сјебао нешто.

8. Dobri bogut i brekof dobar sam za sada a i nemam litvance u timu znao sam da australija ife dalje. Mene jedino nasi mogu da pokopaju u ostalim situacijama sam ok nemam ni jednog spanca ni francuza hahaha

9. Prodju ameri i nasi i onda mogu da menjam sta mi se menja a ne prinudne izmene jer je neko ispao to je jedan od razloga sto gasol je aut al jebace me jako gasol veceras znam to ici ce sve na njega ajmo gobere zveri ljudska sacuvaj ga maksimalno da ne bude pseto plaky

10. Добри Озији, Инглс, Богут и Делаведова ми донијели 40,7 и свима расте цијена.

Имам још по 2 Србина, Муриканца, Француза и једног Шпанца. Надам се да нећемо изгубити и ми и Французи, то би било лоше јер бих имао у полуфиналу 9 играча на располагању.

11. Da je neko drugi ja bih navijao da se to desi ali tebe kapiram da ne mogu da stignem xd

Imam jos 3 amera i 4 nasa hahah ps je patriota uvek bio(salim se nisam mogao nedovica da isutiram napolje) i jebenog laprovitolu koji ne znam kojom kurcevom logikom i dalje bleji tu(al odlican zadnja dva kola usta ga jebem)

12. Takoje ernangomeze samo sipaj nek ne ulazi gasol uopste nek mu padne cena ko ga jebe

13. Kad ovako zapadne ljulju, dekolou, inglsu šut u poslednjim sekundama četvrtine, duša me zaboli kad vidim da gađa sa 20 metara.

14. Гасол и Де Коло ништа јебем их уста. Миротић слијепац цијели тутнир 11-12, сад 21 на полувремену...

Псето брт, како је кренуло, сасвим лагано ме стижеш.

15. докурца имам по 2 хрвата и француза надао сам се испашће цигани да продам гасола он кошта 200

16. и 3 србина имам, ако изгубимо могу да угасим профил на сајту мвп

17. Морамо направити гласање за највећу превару од играча на турниру. Пишите приједлоге па ћемо направити листу за гласање.

1. Руди Гобер
    2. Карлос Делфино
    3. Жофри Ловерњ
    4. Тони Паркер
    5. Николас Батум
    6. Јонас Валанчијунас

18. 1. Valančiunas
    2. ...
    3. ...
    4. bilo ko

19. Zaboravio sam da napravim izmene, imaću 12 poena.

20. to se i meni jednom desilo

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.