U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ne jedi govna za dzordana mejmuncino jedna da te ne nadjem preko ip adrese
jel ima utakmica za trece mesto i oce se racuna za ovaj fantazi to je jako bitno kazite mi jer ce spanci izbaciti amerikance u polufinalu
nece se racunati pseto a nece ni finale
hahahaha jebi se
pseto brate idemo srbi indeks 100
cekaj sad, sta se desava sa gasolovom cenom sa ovim 11 indeksom, je l opada?
sve utakmice su se zavrsile sa prevelikokm razlikom (racunajmo i am vs arg), sto po nekim statistickim proracunima znaci da ce nas jebati hrvati ili ce biti egal a ne bi valjalo jer sam vezao sa australijom sa 1000+ dinara
komad bila u vezi sa ivom josipovicem
Опада, биће 197,83 ако сам добро израчунао.
Ako se ja dobro sećam dok sam računao pre ovog kola, trebalo mu je 8 ili 9 da ostane na istom. Tako da raste metodom lagano.
Мој глас за превару турнира иде Валанчијунасу.
Стец, још дајемо приједлоге, па ћемо послије направити гласање +3 за најгорег +2 за мало мање најгорег и +1 за најбољег од накгоре тројице.
Pobedniku šaljemo cd Ace Pejovića sa pesmom Prevara - tu si bila najbolja
И летак Јубац кампа, лоло.
Šta me jeba đavo Tompsona da ubacujem
ja dzordana koji je dva puta puta uputio loptu ka kosu i laprovitolu koji je u zadnjoj 1/4 svuko indeks na 2 debil(a imao je 5 skokova i dve as pa vi vidite sta je radila budala)
ja 60 i trojicu nasih, kontam da ce njih trojica imati kao ovih 7
ja 70 i cetvoricu nasih lol i jednog ustasu
дајте за теодосића јокића шарића и бабића
Dal te sad to zanima debeli pišam vam se u fantjzi