Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ах ѕаборавио сам да заменим играче....
Nadam se da ste svi izbacili gasola, imaće preko 30.
ја нисам ;)
Za sad imam oko 5 od šestorice lol
I ja sam ga ostavio, ali sam izbacio dzordana, sve mu jebem da mu jebem, sad je nasao da proradi, valjda ce mu suditi jedno 20 bacanja da ode u minus jebem li mu dete
Tačnije na nuli sam, Mirotic nisam uračunao
Ko ima kazinsa, entonija i ljulja koji su zajedno u minusu ja imam
Dobro, imam i tompsona i gasola, ali ova trojica me usraše maksimalno.
Ko ima rubija sa -8 stec ima hahahah
Valjda ga nije prodao.
ja batlera i deroazana koje nikako nisam mogao da prodam, i njima jebem mater
Derozan
Dzordz
Kazins
Mirotic
Rubio
-6 ukupno
Hahah :D
Ko ima delavedovu ja nemam
Nadam se da ga svi imate. I njega i Rubia.
Kontam da ga imaju stec i mlatoni xd
Još mi on falio
90... и то капирам да је солидан резултат за овакво коло.
4 у минусу, љуљ+ентони+казинс+јовић= -7. ок
Trojica najskupljih Mirotić, Entoni i Delavedova hahaha neću ni da računam, ako i nisu svi đuture u minusu, ako dodam Kazinsa, eto minusa sigurno. Mada sam pogodio neke jeftine, al ko me tero da izbacujem Gasola, jebali me španski cigani i kud im poverovah. Solidno u grupnoj fazi, užas živi u eliminaciji, kad je bitno.
Потонуо са стилом, ал не жалим, како су наши убили одбрану, свака им част!
91 стим што сам имао 3 француза у стартној :в