Fantazi košarka - OI Rio 2016

1. Mislim da je bag neki bio, dozvoliti mi da napravim ovako preljut tim.

A ti pseto, bolje da mi pošalješ taj klip od neke kurce sto peva nesto da te nw bih istukao pesnicama uglavu.

2. Mada sa ovoliko amera podsecam na one sto su uzimali brazil na peesu i stavljali roberta kaelosa u napad.

3. svestan si naravno da ne mogu svi ameri da odigraju dobro i da ne mogu svi da imaju dobar indeks korisnosti, iako će pobeđivati redom

4. E neš preljuti time biti na zadnjoj strani, neš.

http://oi63.tinypic.com/21nhbm0.jpg

5. колико је ово промашај од тима, лол

црно има солидан тимчић, али мислим да ће му тројке и четворке бити промашаји.

бенисијо, стеване, шта се чека који курац, 'ајде.

6. Ovde nema ko da omane, plašim se da ne probijem neke granice u broju poena pa da zabaguje sajt.

7. hah a baš se vidi da je početnik, kao ameri će da delju sve redom, moram što više u timu da ih imam

8. beni mi rekao da nije siguran da će da igra, verovatno neće, za stevicu ne znam, mislio sam da je kk krizni štab njegov tim

9. нећеш ни ти ништа боље проћи, не бој се.

10. Ja se baš slabo razumem u košarku ali Tilmara me šije ha, ha, ha

11. haha mejmune, kako ćeš se nagutati prašine pastuva

12. играће стеван, рече ми ономад.

13. Krizni štab može da bude samo Sreta Šteta poludebilko jbg
    On se loži na to loool

14. e bravo, može biti da je sreten

15. Hahah tilmo prenubara

16. ali što je najsmešnije, i sa ovako nubarskim timom će biti ispred najveće fantazi nubare - aleksandrakg

17. aj posalji i meni sifru

18. Crno skroz dobar tim

19. A jes mi bilo malo čudno što svi kukate da je teško da se sastavi a ja šibnuo drimm tim i još ostalo para ze dekoloa. Lol

20. Al imam određen ponos dok gledam nojntim, vrhunski je. Poređajte se iza mene jer jarebice osvajaju!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.