Fantazi košarka - OI Rio 2016

1. ртс2 ће чини ми се да преноси французе и американце, а ртс1 нас.

углавном наши екипни спортови + ђовак и евентуално пливачи иду на ртс1, све остало ртс2.

што теби не значи вероватно ништа јер си избосне. џД

2. Ја ево сад тек сео и почињем да склапам тим.

За оног лика сам одлучио да му не шаљем шифру, у праву сте ви који се противите. Лик је вукајлијаш исто колико је и Црнов ортак, а кад њега нисмо хтели да пустимо, било би кул да будемо доследни.

3. Морам да кажем да ми се не свиђа што се не добијају поени за изнуђене фаулове, мада је то можда и боље за занимљивост фантазија, теже ћесе правити огромна разлика између учесника.

4. ćilmo loša ti analiza igrača

5. koji ste nubovi nemate taliju štimca u timovima

6. pocelo je australija francuska

7. Ушао сам у лигу овог момента, пошто сам правио тим до самог истека рока, надам се да ће ми рачунати бодове за прво коло.

8. http://image.prntscr.com/image/fef80feb986c4c50a47048eb80aa660f.png

Ово ми је тим, у последњем тренутку сам избацио Сабониса јуниора и убацио Мачана, капирам да ће Сабонис бити негде око десетке, а Мачван у распону од 2 до 22. Размишљао сам озбиљно и о Батлеру, али Лаури је деловало мотивисано на оним неким хајлајтсима што сам гледао. А могао сам и Клеја ту, али јебем ли га, ко ће га знати ко ће бити најрасположнији међу њима. Од Гасола сам одустао, јер овај пут не мора сам да вуче тим и мислим да неће имати ни приближне бројке као прошле године, видећемо да ли сам у праву. Валанчијунас ми делује као највећа сигурица, а Казинс је коцка, јер је питање колико ће се цимати на самом почетку. Али опет, он и за врло кратко време може да напуни овакве противнике. Углавном, оставио сам 35 динара у штеку за исправљање грешака.

9. Kakvo ponižavanje, daješ nam jedno kolo fore jer si toliko ubeđen u pobedu.

10. prenosi ko australiju i francuze?

11. Мој избор, има доста коцкања, видјећемо како ће проћи, не бих да баксузирам сад даобјашњавам шта и како сам бирао.
    Нека игре почну!
    http://i.imgur.com/HM2BMni.png

12. Само да напишем да ми је онај Дачо рекао да није било никакве жеље за реваншизмом (како сам ја претпоставио) и да му је ортак набасао на нашу тему гуглајући и видео да и ми овде играмо и хтео је другарски да дође да се зајебава и такмичимо. Чудно му је како овде чашћавамо људе које не знамо уопште (лоло), али разуме зашто му нисам послао шифру и поздравио је све, поготово оне који блеје и тамо код њих на форуму. Ето видите шта је спортско и фер понашање, магарци!

13. Divio sam se svojim jarebicama a sad počinjem da sumnjam. Vi ste krivi!

Kako imate samo po dva tri amera, kako bre?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.