Sirotinjska spika

1. Мора за ручак кашиком нешто.

2. Sitnije piši, jbt, dve sveske za školsku godinu sjebeš.

Зашто си му дао два листа из средине? Шта, он нема? Преш'о пола свеске, а још није полугодиште? Па нека му купе нову свеску, кад им се дете разбацује па троши две свеске годишње, а не да од тебе тражи два листа. Два листа овом, два листа оном, шта ти мислиш да ја имам штампарију па штанцујем свеске?

3. Само се обрише...

4. Zippo upaljači zagađuju okolinu

5. Perfex za dupe?
    pa neces da ga jedes
    Uzmi taj dobro papir, za dupe je nije za jelo

6. Moja dunja je zakon a ta priča da ne sme ići šećer je od likova koji nemaju pojma kako se pravi rakija!

7. Ето, Добро пудинг 9 динара, а ти баш мораш да купиш тај Це. Само бацаш паре. То је све исто, само амбалажу наплаћују скупље. Шта, далеко ти ДИС? Ееее, где ти је младост не можеш да тркнеш до продавнице. Бујан си ти и бесан.

8. Ko je lud da trosi pare na pepeljare, eto ti tu isecena flasa pa bacaj pikavce

9. Какав Перфекс? Нисам ја Рокфелер, шта фали оним розе папирићима, ко да је то битно, ионако све то заврши у каналиазацији. Свилени сте ви, некад су људи брисали дупе кунинама.

10. У сред Србије ти купујеш виски! Домаћа раџа је закон!

11. Aahahahah a najjače mi je bio kad se ćale ujebao da uzme neke od tih stvari kad se tek otvorio dis kod nas. Krenuo da skuva puding od jagode, kad ga je sipao u mleko odvojile se neke gromuljice veoma čudnovatih boja, a miriše na glet masu sve skupa, gleda dal da baci u sudoperu to, ne da mu se da je sjebe. Kupio kafu neku, smrdi na zagoreli grašak pomešan sa prašinom iz usisivača. Viršle su u fazonu isti materijal kao onaj pvc spolja itd.

Nego još primera, 45 stepeni napolju, vozi kola, zatvoreni svi prozori, klima ne radi, šukurac 1.5% veća potrošnja.

Suni za iljadarku.

Polovne gume, delovi sa otpada. Pakne k'o nove, ima još mesa na njima, treba mu 240 metara da ukoči sa 30 km/h.

12. 600 динара литар домаће? Немају људи појма. Код мог комше у продавници 100 динара литар домаће, жута к'о дукат, него има кварних људи па причају да је то бојена шећеруша и обични шпиритус, хоће човеку само да напакосте.

13. АИА виршле? А шта фали оним Добро виршлама? Бар су наше, у те стране, ко зна шта стављају.

14. Iskreno iako imam para da kupim koje oces virsle, dobro virsle su mi najjace hahah

15. Kaki kolači bre, uzmi leba od juče i socijala marmelade od ''mešanog voća'' koja ima isti procenat voća u sebi kao i jugo i pravi se od otpadnih voda iz petrohemije.

16. Oglođi to malo bolje, ima tu još mesa

17. Kupanje samo subotom. Glava porodice svake druge subote.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.