Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Jos i na snizenju
Немаш муда. А ни пара за метак. А ни твоји за сахрану. Гоwно дебело.
Имао сам разговор са пар оваквих људи, типични представници сиротиње. Најјаче је кад их питаш колико су времена потрошили на ту "уштеду", и онда тражиш да упореде то уштеђено време са својом сатницом на послу или пропуштеним временом које су могли провести са драгим особама. Као да си им шамар лупио. Сиротиња не познаје концепт опортунитетног трошка, зато и јесте сиротиња.
Зато ја купујем шећерну таблу на мерење у здравој храни....... Шта брт, као није исто!? Шта се ти увек правиш паметан?
Претекао ме мики са шећерном таблом док сам куцао :(
Obavezno, pa ne serem ja pare.
I idem peške 6 kilometara do disa, pa ne pišam ja gorivo u rezervoar direkt.
милка је заправо пресиротињска чоколада
амд је добар за игрице
ma sta da kupujem jos RAM-a, reci cu ribi da mi uzme za rodjendan
Sirotinjski domaćini, posluže te onim što si im doneo. Eventualno razmute neki step sok i to razmera 1 kesica - 1l vode, mlake.
Ma sipaj obican dizel
ovaj evro dizel kao bolji nesto
Ако је покојни Сава из Кикинде могао да пије фрутелу, можеш и ти.
Марко умаче флипс од кукуруза у шабачки крем.
Bas nam drago da ste dosli, evo grisina posluzite se, sace i sok od visnje domaci
http://vukajlija.com/forum/teme/70919-sirotinjska-spika?strana=8#post_3584290
80g :(
Al imaju i one "normalne".
Је л' има већ уграђен плин?
Комшиница правила, дала нам једну флашу да пробамо.
:мути Степ сок са чесмовачом
hahaha mogu, mada me žiga nešto jetra od tih stvari al ae, preživeću, valjda, nadam se.
Sitnije piši, jbt, dve sveske za školsku godinu sjebeš.
El imaš olovku/gumicu/rezač/papir? (mada je ovo u polovini slučajeva fazon, dobijem pare od roditelja pa ih spičkam na nešto drugo)
Jel imaš za cim/poruku?
Sedi u gostima, iskoristi da puni telefon.
Šamponi marke 'šklj pljus minus doo' koji se koriste za pranje svega uključujući i gazde. Šta koji kurac nivea i sl.
Brijanje - sapunom za ruke ili gore navedenim šamponom.
Tuširanje ladnom vodom - aaaa dobro je za cirkulaciju.
Mnogo 30 dinara za to
Ili ovo, došli gosti, domaćini šalju klinca po komšiluku da zajme kafu i šećer.
Isto tako gosti koji jedu kao termiti sve redom, pokrmljaju kilo smokija, čipsa, krekera, popiju litar soka i popiju 4 kafe, nema veze što je 10 uveče.
Neću taksijem, volim da šetam, šta, nema ni 11km.
Ова деца се данас само изморавају, сад тражее неки тирамису, трте-мрте, а не знају колико коштају јаја и пишкоте. Скуваш пудинг од ваниле, измрвиш два-три Бевита кекса и измешаш, то ти исто. А има сад и онај пудинг са укусом беле кафе, ал' је скупљи.