Sirotinjska spika

1. australija mi oduvek delovala ko amerika za sirotinju....kontam da je australija najslicnija americi za zivot

Jeste prilicno slicna za zivot, ali je jaca ipak, dosta vise Amerikanaca seli u Australiju nego obrnuto. A kao dodatni plus, malo je i odvojena ovamo, pa nije toliko na nisanu kao npr Amerika ili Evropa, ne nadjebava se s Rusijom, nema migrante i te pizdarije, a ima para za obicnog covjeka i mogu se lako zaraditi. Al je zato jako tesko upasti tamo, jer ljudi sirom svijeta navaljuju, kao i u Norvesku, Svajcarsku itd.

2. Mujo nema ni kuceta ni maceta izgleda, mogao bi on i na plutonu da bivstvuje boli ga jaje

3. Inace, svi bi isli u australiju ne bi dzaba ucili njemacki ili cak francuski. Ides gde ti je blize jer inas oca majku porodicu prijatelje nesto sto te veze za rodni kraj i kad si u ove dve drzave cesce ces dolaziti nakon mukotrpnog rintanja za razliku od amerike i australije ali izgleda da imas 13 godina cim ovako nesto ne uzimas u obzir ili nikada nisi zivio vani. Pisem ovako nepismeno sve zarednom bez interpunkcijski znakova jer mi se zuri i jebe da se vise sa tobom raspravljam bar po ovako glupom pitanju

4. Inace, svi bi isli u australiju ne bi dzaba ucili njemacki ili cak francuski. Ides gde ti je blize jer inas oca majku porodicu prijatelje nesto sto te veze za rodni kraj i kad su ove dve drzave cesce ces dolaziti nakon mukotrpnog rintanja za razliku od amerike i australije ali izgleda da imas 13 godina cim ovako nesto ne uzimas u obzir ili nikada nisi zivio vani. Pisem ovako nepismeno sve zarednom bez interpunkcijski znakova jer mi se zuri i jebe da se vise sa tobom raspravljam bar po ovako glupom pitanju

Pa napisao sam i ja da je po meni porodica jedini validan razlog, samo sam rekao da OSIM toga ne vidim ni jedan normalan, tako da ne znam sto mi objasnjavas nesto sto sam sam vec rekao da je i meni normalno.

Al nije da je to jedini razlog zasto nasi ne idu u Australiju, Novi Zeland itd., daleko od toga, gomila Amerikanaca, Njemaca i ostalih podnose za Australiju pa ne upadnu jer su ogromni kriterijumi, nasa sirotinja odavde nema nikakve sanse osim ako je bas strucnjak za neki od najtrazenijih poslova kod njih, i zna i jezik perfektno i mlad je i sve uslove ispunjava.

5. Mali Mujo
    Ja pitam zasto Plidu i Thilmo misle da Novi Zeland ne valja.

Brate, jesi li ti lud. Znaš li šta znači napustiti način života za koji jedino znaš. Porodicu, drugare, svoj jezik.

Ako si u švajcarskoj, nemačkoj, austriji, Mile trans već večeras kreće i sutra ujutru si u Srbiji. Kolima si još brže, a avionom dođeš u petak, zagrliš porodicu, napiješ se sa društvom, kresneš neku koja se loži da ćeš da je vodiš preko..i u nedelju se vratiš.

E na Novom Zelandu, to radiš jednom u deset godina. U međuvremenu patiš.

6. Ako si u švajcarskoj, nemačkoj, austriji, Mile trans već večeras kreće i sutra ujutru si u Srbiji. Kolima si još brže, a avionom dođeš u petak, zagrliš porodicu, napiješ se sa društvom, kresneš neku koja se loži da ćeš da je vodiš preko..i u nedelju se vratiš.

E na Novom Zelandu, to radiš jednom u deset godina. U međuvremenu patiš

kako je ovo surovo istinito.

7. Brate, jesi li ti lud. Znaš li šta znači napustiti način života za koji jedino znaš. Porodicu, drugare, svoj jezik.

Ako si u švajcarskoj, nemačkoj, austriji, Mile trans već večeras kreće i sutra ujutru si u Srbiji. Kolima si još brže, a avionom dođeš u petak, zagrliš porodicu, napiješ se sa društvom, kresneš neku koja se loži da ćeš da je vodiš preko..i u nedelju se vratiš.

E na Novom Zelandu, to radiš jednom u deset godina. U međuvremenu patiš.

Ovo ti je objasnilo sve

8. Sva sreća pa je ovo već na sirotinjskoj spici.

9. mađari tako jebu na granici da čekanje traje duže nego put od recimo beča do te granice.

da, sedi ti u mile trans petak popodne, na granici čekaj 4-6 sati što je za bus normalno, kola bar 2, dođi u bg otprilike u 6 ujutro, spavaj do 15, idi na 3 piva, pa u nedelju u 6 opet nazad jer ćeš da putuješ 12-14 sati.

da ne spominjem put iz nemačke ili švajcarske.
    ako ideš avionom, nemoš se kurčiti bemvejom (koji si ga onda kurac i kupovao realno), a i karte nisu baš jeftine

10. Znači ako nećeš da se kurčiš novim bemveom, za sat vremena si kući?

To je poenta rođaci

11. Sva sreća pa je ovo već na sirotinjskoj spici.

12. Baš se dosta gluposti piše ovde jeli

13. Ne znam, neki ovde mešaju neke stvari. U Nemačkoj se gastarbajtuje, na NZ se emigrira. Proveo sam baš dosta vremena putujući po Nemačkoj, super zemlja za posetiti i videti, ali ne bih mogao tamo da živim ili radim. A to hodočašće svako malo nazad u Srbiju mi je dno dna, znači bljak bukvalno, najčobanskije nešto što mogu da zamislim. Ako već jedeš govna, uzmi kašiku, nemoj viljuškom pa da ti ispada. Raditi u Nemačkoj a živeti u Srbiji mi deluje kao najgora patnja.

I ne zaboravite da kada smo se mi preselili ovde, u Srbiji je bilo takvo vreme i takva situacija da je jedan od razloga što je baš NZ izabran bio taj što još nisu izgrađene kolonije na Marsu ili barem Mesecu. Tako da sam u Srbiji bio u poslednjih 25 godina samo jednom, na 3 dana, neplanirano. Nije da je izbegavam, ali me stvarno ne vuče neki zov da idem tamo ako ne moram.

14. da mu ne valja na zelandu vratio bi se ovamo.srbi beze u dubaji i tamo im kao super, presrecni sto su na tako exluzivnom mestu i dive se onom kiceraju.zelandjani su za njih gospoda.i zene ne moraju da duvaju arapske i sudanske kurcine da bi zadrzali posao, a muskarci da malterisu na plus 50

15. Mlada Partizanka, zašto misliš da ovde patim, ovde su mi deca rodjena, ovde mi je ceo život, Srbija je samo neka egzotična divljina na kraju sveta :)

16. koliko moraš nesposoban da budeš pa da moraš da emigriraš da bi živio? kapiram recimo profa, njegov posao je specifičan, u srbiji sigurno ne postoje te filharmonije kojima bi dirigovao, mislim kapirate te specifične djelatnosti, ali zidar, programer i ostala bagra, toga ima na svakom ćošku.

17. ti sto zive u nemackoj i jedva cekaju da uzmu odmor i dodju u srb su seljoberi koji tamo ciste ili kopaju pa jedva cekaju da dodju u srb da budu gospoda makar na mesec dana i da se provedu na uzivo muziku.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.