Sirotinjska spika

1. може се шверцовати у метроу једини вид контроле је насумично блокирање излаза и провјера по вагонима

2. и осим тога нема ничега што те може спријечити да уђеш без карте е сад марко вјрв прича за кину

3. Pa nije on dzabe upisan glupan hahahahahaha

4. Voleo bih da zavirim u njegovu glavu da vidim kako on zamislja metro

5. zato sto ne mozes da udjes uopste na stajaliste jer je podzemno i moze da se kontrolise ko ulazi

i dalje mi ne dopire do mozga sta ovo znaci hahahaha

6. debilcino pogledaj stanice vukov spomenik i pancevacki most za bgvoz i probaj da udjes bez busplusa

7. Sta ce metro selendri poput Beograda

8. U Minhenu slobodne stepenice 2 smera iz hola dole 6 metara sirok ulaz niko te bukvalno ne kontroliše

9. da, u pragu je koliko se secam nemoguce uci bez zetona a i ako uspe neko da udje kazna 50ak evra

10. u minhenu sigurno niko ni ne pomislja da se svercuje verujem da je kazna neka velika

11. U Milanu isto tako, ja se debil svercovao ali mi progledali kroz prste, 50 evra je kazna

12. nije do kazne nego imaju sisteme gde te upisuju, pamte kurac palac, pa povecavaju kazne, a ako ne platis onda si tek najebo jer ne mozes posle nista da uradis, funkcionise im to pamcenje bolje nego kod nas.

cirih isto, nemas nikakve rampe nigde bilo voz ili tramvaji/busevi, jedino sto kazna 150f ako te uhvate prvi put. posle veca ako procene da se namerno svercujes.

13. Tako i treba, realno

14. mogao bi i kod nas takav sistem za busplus da bude ima potencijala ali ne znam sta ih sprecava ljudi se godinama vec ne boje kontrole gledaju na njih kao crvi neki da su

15. Kontrola se boji njih, sve naopako kod nas

16. Kad smo indijanci realno

Al progresivna kazna je najbolja, prvu plati 10€, drugu 100, treću 1000, četvrtu električna stolica

17. Tako Nemci i rade. Mada druga je kultura to
    Prvo prekoračenje brzine je 20 evra, drugo je 50 ako nije u 3 meseca sa prvim treće ne tipa 300 evra
    Mislim na ona sitna prekoračenja u gradu za do tipa 13 na sat

18. pitam se kako ce im to funkcionisati kad krenu imigranti da divljaju hoce li te kazne biti zlocin protiv manjina

19. U Austriji ako ti oduzmu vozacku, jebo si jeza. Muku vidis dok je vratis, namjerno te sabotiraju

20. Hate to break it to you - istina je. Sve što radimo, radimo za sebe. Ako se i našminkamo u nadi da će se tamo neko okrenuti za nama to znači da nam prija da se okreću, dakle, našminkale smo se za sebe. A možda nas i nije briga hoće li se neko okrenuti nego nam je prosto takav dan, htele smo, mogle smo, uradile smo.
    Ne znam jel to muški ego, ili šta što mnoge (čast izuzecima jer, verovali ili ne, niste svi isti) od vas tera da verujete kako mi sve, ili skoro sve činimo za vas. And this was not a hate speech my beloved sensitive generation of snowflakes

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.