Prijava

ja sam u jebenom milanu preskako rampu u podzemnoj, sjebao mi se kod na dnevnoj posto je bila savijena, dobro me pandur nije resetovao od zivota

"Tamo neke.80 desete ... kuhali smo brudet na plazi kampa borik ....Djoni (Štulić prim. aut.) u ovcijem krznu sa smjeskom na licu ... ekipa u bunilu ..ma niste normalni ...a...nismo...eee ja..."

Dragi moji, svakodnevno čitam po koji komentar vezano za cene stanova. Sa većinom se u potpunosti slažem. Cene stanova su izuzetno visoke, a još fascinantnije je to što bi stanodavci zahtevali, iako se 'uđe' u stan 29.juna, plati ceo mesec. Čast izuzecima.
Hajde da realno sagledamo stvari. Svako od nas da ima mogućnost da kupi stan, učinio bi to. Sređivao ga i ukrašavao po svojoj želji. Pišete po komentarima da kupe mame ili tate. Zapitajte se da li osobe imaju oba ili jednog roditelja. Nikada čovek ne zna šta ga može zadesiti u životu. Kolo sreće se okreće. Sutra dete ili unuk od ljudi, koji su malo manje korektni, može isto biti podstanar... U Srbiji, Rusiji, Americi i sl. Postavite iole realniju cenu, budite korektni i plemeniti. Odmah ćete ga izdati. Slažem se da ima i ljudi koji će ostaviti dugove. Svega ima, ali...Dobro se dobrim vraća, kad-tad. Zapamtite! :)

Што је сиротињска спика да те нервирају два антипатична педера са ТВа?

Ова тема губи смисао. Капирам ја да се ложиш на оног, писао си, али бар брани симпатију на бољи начин од јебене "сиротињске спике"

Дир Год, твоји манири интернетовања су ми заиста... необични

https://www.youtube.com/watch?v=PhX_C2jy7wE

шта се ради са последњом виршлом
5:20

Ono kad kupe onaj jebeni intex bazen u tempu i postave ga u dvorištu, pa onda neko ponosno slikanje njih deset raskislih sa pivom u rukama agrrrr kakva grozota jebena.

Je li istina da je papet master poprilicno siromasan