Sirotinjska spika

1. sipaj za 980, da imam 20 da dam devojkama sto mi ribaju prozore

2. Treba štekersku spiku otvoriti, cigansku, stipsa spiku

3. Treba štekersku spiku otvoriti, cigansku, stipsa spiku

Da, malo pokrenuti to, pa kad se razradi, izaci na fb

4. Vadi tu skalameriju iz obrve da ja nebi čupo klještima

5. Ma neka, draže je meni 10 dana u kartonskoj kutiji u Bečićima al sa mojom porodicom nego svi njihovi predsjednički apartmani po Dubaiju, sve je to lažno.

6. Marka po marka i nagodinu kupujem juga

7. Ne otvaraj koka kolu trebace ako dodje neko

8. Kakav bre topli sendvic pizda ti materina, eno ti tamo salame sto sam uzeo i napravi sendvic, ne neki sa suvim vratom, ko zna odakle im

9. Uf kakav je film the big short, doslovno objašnjava koliko je klimav američki finansijski sistem.

hah

10. možda nisi razumeo knjigu tebra, knjiga je u suštini KRITIKA DRUŠTVA

11. braćo i sestre ponavljamo se dosta, čitajte

12. E nikad ti nije dosta para, sam ti dao 20 dinara da uzmeš kiflu i jogurt za užinu? Šta? Sad je kifla samo 25 dinara. Šukurac, nosi parče leba otkuće, ko te jebe. Ću da ja ti finansiram da živiš k'o grof.

13. Бре Мики ко ће стварно да каже овако нешто

14. Ima ekstrema. Inače sam čuo u pekari prepirku penzionera oko kifli i hleba, pa mi palo na pamet ovo.

15. Da, moguće, na ovoj temi se vrte neka normalna sirotinja spike a ne ful prava sirotinja tipa stevčo pre prevare.

Ja sam jednom u kladži slušao cigana kako moli ortaka belca da mu pozajmi 10 dinara za tiket. On ima 10 i fali mu još 10 lolo, meridijan 20 kinti uplata.

16. Meridijan totalno sirotinjska kladža

A lepo Malagurski rekao za onu Milićku da je starleta!

17. Petar Pan Pezo$
    sipaj za 980, da imam 20 da dam devojkama sto mi ribaju prozore

hahaha, jedan od boljih

Ma ove ciganke što prose, znaš koliku bre imaju kuću u Bukoviku!

18. e daj mi nešto da jedem

19. Makaronac
    Dobar ti kaiš, aj posudi za svadbe

HAHA

20. To mi auto na pecanje kad idem.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.