Sirotinjska spika

1. hahahah sisi mi kurac pederu
    Kad budem doso u KG sutiracu te u stomak

2. a sa mikrotalasnom kakvo je stanje?

3. Nemoj brt to zraci hranu

4. e tu rečenicu sam i čuo par puta uživo

5. Tehnika rada mikrotalasne jeste zracenje hrane, ali ne zracenje plutonijumom pojedes i umres.
    Vec zracenje nekom toplotom staznam

6. Ko jede 2 corbasta jela za rucak?

Има и тога, али кромпир-паприкаш не мора да буде чорбаст. Имаш рецепата где баш пише кромпир-паприкаш, који се запече као пребранац или ђувеч. Не мора кромпир паприкаш, може и запечена боранија.

Da si reko sarma posle supe pa ajde. Al onda i nije bas sirotinjski sto znaci totalno nepromisljen post

Одакле сиротињи за сарму, а да није Божић или Нова година?

7. koji će mi to ćereslo
    dovoljan mi fon sa bejzik opcijama
    poruke pozivi i ćao

8. Prženje na teflonu i bez ulja je kancerogeno. Kako su naši stari sve pržili na masti i ulju i niko rak nije imao.

9. kakva ribetina ona mila kunis uf

10. haha ma samo hleba i igara haha

11. haha mene i ne sme da pita, zna da bi ga oterao u kurac haha

12. pa ko zna šta sve trpaju u tu tvoju riomare paštetu

13. nekad su bili pravi disidenti

14. sine je l' ti dosta 500 dinara za tu DISKOTEKU

15. Moja monterica ima strip pozadi i original je, a tvoja nije.

16. pa mora i to neko haha

17. serveri su se pregrijali, molimo sačekajte

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.