Sirotinjska spika

1. Оћеш сок од зове?

2. kupim sok na razmućivanje i umesto u 2l razmutim u litar i po, bude bolji nego kola

3. SokOdZove

kupim sok na razmućivanje i umesto u 2l razmutim u litar i po, bude bolji nego kola

malopre

Apvuv

4. Braćo moja, samo Xiaomi. Najjači telefoni današnjice.
    http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_mix-8400.php

Ljudi su PRIJE GODINU DANA izbacili telefon sa karakteristikama koje samsung i iphone sada trpaju.
    A skoro su izbacili
    http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_mix_2-8529.php
    koji je opet u vrhu svih vrhova.
    I to za manje pare.
    Al aj ti to Srbinu glupom dokaži.

5. Ima da se kupi ona kao komoda, ali moze da se rasklopi i bude stočić sa sedištem, a ako se izvuče sedište, bude kao kauč i ima sa strane za novine kao stalak i lampion

6. Ma kakva ikea bre to tamo u jevropi kvalitet, nama salju poljsku ivericu sranje obicno.
    Forma ideale domaci kvalitet znas da rade ns malo pa ne mogu zajebu

7. de kupi onaj deterdzent, dobijes gratis i sunđer jebote

8. To ti proizvodi sve ista firma, samo tamo nalepe samsung, a ovde Boromir

9. ви не можете да окречите оно што је тито изградио

10. da je draza dobio vlast,bili bi osnivaci evropske unije.

11. Е да и то, и били би сила у Нато пакту и не би ни било бомбардовања '99

12. Ma kakva skola kakvi fakulteti, mene ulica skolovala.

13. Da, da, taj čuveni ulični / životni fakultet.

Inače po meni najsirotinjskija moguća spika se može čuti od političara, npr. Lidl i Ikea kao kapitalne investicije itd. De ćeš socijalnije robe nego u tim prodavnicama.

14. Одаклесу твоји?

15. Ma svega ima, SAMO PARE NEMAJU HEHEHE

16. Ako je neko Telenor i treba mu 1GB neta za dzabe neka mi se javi u PVT da mu dam onaj kod sto se dobija u cipsu.

17. Gde se kuca posle taj kod?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.