Zašto nijeste tukli pedere?

  1. Mika Alas, general Petar Živković, Slobodan Jovanović, Đorđe Karađorđević. Alas je bio Karađorđevićev nastavnik matematike.

  2. Mene zanima kad bi se sad odradilo novo izdanje one liste "100 najznamenitijih Srba" bi li Novak Đoković bio na nekom od prvih 10 mjesta?

  3. Na dva prva, verovatno.

  4. Da, vodila bi se teška borba između tesle i njega, ako je tesla srbin

  5. Tendencije su takve da ce to forsiranje pederluka uskoro da prsne, prva prilika i vecina ce ovde dobiti sansu da isutira i ispesnici sve sto su propustili, tako da neka ih jos malo. Inace najbolja drugarica moje Cerke je otisla u Kanadu, treca godina srednje i u skoli ladno postoji gej klub, kao recimo recitatorska sekcija. Ja sam u Spaniji u Barseloni video da na ulicama ima, ali ne preterujem deset procenata gej klinaca od 10 godina pa navise. A skoro naidjem na clanak koji dosta toga objasnjava, sacu da probam da ga iskopam.

  6. e, gde smo mi, a gde je svet :)

  7. http://m.dw.com/sr/kako-spasiti-svet/a-19549676

    Znaci usvajanje politike jednog deteta u Evropi gde skoro svi narodi odumiru. Sto vise pedera taj plan je sve uspesniji. I posle marksizma govna opet izmisljaju i pokusavaju drugima da nametnu svoje ideologije.

    I da, ja mislim i da je Mr. Vene, sto je napisao zbirku zadataka iz matematike sigurno peder.

  8. klinci na zapadu misle da nisu kul ako nisu pederi.sad je to u modi i da nemas dete nego kucnog ljubimca.dete je prevelka obaveza

  9. Znaci usvajanje politike jednog deteta u Evropi gde skoro svi narodi odumiru. Sto vise pedera taj plan je sve uspesniji.

    ??

    Ne razumem. Nigde u članku ne piše da su u Zapadnoj Evropi napravili fabriku pedera.

    Misliš, kad napraviš atmosferu gde nije problem da se javno izjasniš kao peder, pederi će manje da prikrivaju pederluk time što se venčavaju ženama i prave im decu?

  10. Slažem se u potpunosti Torazulu!
    Ja ovako vidim svijet inače

    http://i.imgur.com/IRdDoVk.gif

    Legenda:

    Crveno - Srbi
    Bordo - Hrvati
    Roze - Pederi i pederi u nastajanju
    Zeleno - Bugari, Turci i oni koji su previše braon ili crni da bi rizikovao da ih proglasim neturcima i nebugarima
    Sivo - Sasvim nebitni
    Tamno Plavo - Nisu loši al su katolici
    Braon - Nisu loši al su katolici - Južna Amerika edition
    Naradnžasti - Srbi pod judeo-masonskom okupacijom

  11. cao
    a ne verujem da neko moze da postane gej iz pomodarstva.ili je covek rodjen kao gej ili nije.

  12. Znaci usvajanje politike jednog deteta u Evropi gde skoro svi narodi odumiru. Sto vise pedera taj plan je sve uspesniji.

    populacija danas - 7.5 milijardi
    pre 100 godina - 1,5 milijardi
    Nešto ne funkcioniše gei lobi po tvom linku. Jebeš gej ideologiju ako se broj stanovnika eksponencijalno uvećava. Mora da Bil Gejts nije dobro odvrnuo HAARP..

  13. Ovo si pomesao sa epizodom South Parka i ljudima iz buducnosti

  14. Mislim na fabriku pedera da se smanji populacija

  15. tu je problem muslimanska vera i ideologija

  16. Pazi gluposti, neko u Srbiji priča da su pederi krivi za odumiranje naroda, a godišnje se izvrši oko 150.000 (i slovima, sto pedeset hiljada) abortusa! Jesu ih pederi izvršili? Nek je dvadesetak hiljada iz zdravstvenih razloga, ostaje 130.000 nesuđenih pripadnika ove nacije. I sad su pederi krivi. Što trase porodičnih šetnji po Beogradu ne idu od Narodnog fronta do Višegradske? Al nema to mozga, jer će da bije pedera, a kad mu riba zatrudni, u, jebote, pa nisam ja spreman za to, a i neću još da se ženim, i možda ona nije za mene, i kako ću da gajim dete na ovu skupoću... Ajde...

  17. palma kaze da pederi otimaju zenama muzeve u tome je problem

  18. Pazi gluposti, neko u Srbiji priča da su pederi krivi za odumiranje naroda, a godišnje se izvrši oko 150.000 (i slovima, sto pedeset hiljada) abortusa! Jesu ih pederi izvršili?

    Koja logika krv ti jebem

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.