Zašto nijeste tukli pedere?

1. Nije mi jasna pojava ovoliko zaštitnika gejova? Čemu?

2. shtefan blickrig leko je u tom trenutku bio mnogo jaci od harija, ovo ga usralo samo tako

3. shtefan blickrig leko je u tom trenutku bio mnogo jaci od harija, ovo ga usralo samo tako

Nije bitno, kada ga ovako poklopi, ništa drugo nije važno. lolo

4. Gvozdene mislim da opet masis poentu. Dobro ne u vezi badr harija haha jbg ali evo npr ovaj gospodin na slici ko kaze da nije pickica koja bi se ukenjala kad bi mu kornelije lupio samar?

Isto tako, ovakva gospoda izgleda aj da kazem veliko ali pitanje je koliko gradja utice na taj neki 1vs1 trip pogotovo sto ja ne bih zanemario cinjenicu da cim se jebu sa muskarcima imaju nesto zensko u sebi neki gen a ono de ce zena da prebije muskarca.

Edit: sad izvadi neku kikbokserku i okaci sliku i budi potpuni govnar

5. jedna stvar oko ove teme me je uvek zanimala.....one preljute i prezajebane glave po zatvorima sto karaju likove, pod izgovorom da nemaju dugo zensko....kako se takvi odluce da karaju u bulju muskarce, a mrze pedere iz dna duse i ne smatraju se pederima uopste....ko kad su Linarda drzali, a iskarao ga onaj ogromni baja u dupe u amerikan histori x

6. Simbol nadmoći. Toliko su alfa da su drugi muškarci žene.

7. Sviranje kurcu. Kako mu se digne ako nije pedercina... Da se dize na nadmoc, impotencija ne bi postojala.

Zhivorad (72): E sad cu da je karam, osecam da je manje vredna od mene

8. A i ne jebu oni kao u filmovima, nego kad im se digne u dobroj prilici

9. Kad se malo oseti kao peder...

10. Reme pitao sam te nesto na onoj temi

11. pseto, ovaj lik je uspešan igrač ragbi 13 na visokom nivou taj ne može bude pička nikako

12. Da ne pricam o realnom stanju u zivotu... Kad predjes 30 pa stisnu muke i problemi poslovni, umor, i ostalo... Desice se barem jednom bilo kome da ima problem sa jebanjem i kad je vrh picka ispod njega.

A sad ti umesto toga dodaj usranu zatvorsku hranu, ludacko okruzenje i umesto vrh picke rutavog Danijela iz Pirota. A svaki iskusan jebac zna da zbidziti u guzicu nije nimalo lako i moras biti tvrd ko nakovanj.

Znaci to su gejpederi jedan kroz jedan, ma sta pricali.

13. evo i ovaj je gej isto mi ne deluje kao da ne bi napravio kompot od tebe i hajlendera zajedno
    https://cdn.dukevideo.com/images/productimages/1/9781845963194.jpg

14. Pa ne mislim direktno na ovog lika brt otkud znsm ko je nisi valjda ogranicen toliko. Mada eto i za njega kakve veze ima cime se bavi

15. šta ja ograničen, ti si rekao da sumnjaš da ikakav peder čak i ako nije femi đana može ikoga da prebije jer ima "ženski" gen. i konkretno si osporio i ovog tipa, ja sam rekao da nije pička, šta je problem. Sigurno ne kažem da je svaki veliki gej koji izgleda opasno i zajeban zaista kao što to nije i svaki takav hetero tip.

Ali nadam se da ćemo se složiti da bi vas Alfi silovao štapom za bilijar u bulju pošto bi vas onako ostrvski ubio od batina prvo lolo

16. NikolaKG80 def latentni gej

17. @ollanik, "Prikrivena ili latentna homoseksualnost je potisnuti oblik seksualne orijentacije". Da sam ja homoseksualac koji želi to da prikrije, ne bih ostavljao anti gej komentare, nego bih ćutao da ne skrenem pažnju na sebe. Tako da tvoja teorija odmah pada u vodu.

Ako ništa, bar si me naterao da potražim taj pojam, nisam znao šta znači.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.