Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

1. A bogdana izbacim baš iz razloga što mora lengforda da čuva, a nije lengford baš veverica ni u odbrani ulaza, i to ispade kao dobar izbor za sad, sad što mi je zamena datome koji je tanak za sad - jbg, ali ako bude tu makar jednak s bogdanom, biću zadovoljan.

2. Na kraju će Parahovski da ima više od Veselija.

3. Док си ти то писао, он је направио трећи фаул.

А ево и Весели трећу хахах

4. Параховски одмах направио и четврту...

5. E sad si ugasio, nadaj se da će iščupati makar prosek da ne padne sa cenom. A tiket - teško, mada ima 4/4, dva koša, kao nadamo se.

Datome - popravlja se.

6. Само да убаци још четири поена, али питање је да ли ће успети то пре него што га избаце. И Весели још један лоло, није убацио ништа још од прве четвртине.

7. А Датоме и Богдан сличан учинак засад, вероватно ће и завршити тако.

8. Solidno mi se posra bogdan po glavi u drugom poluvremenu, haha.

9. Kako bre Veseli nije prošao pa kolika mu je bila granica

10. Пребацио и наставља да погађа. Још Весели само један и управо је направио четврти фаул... О јеботе.

11. 13,5 кад сам га ја играо.

12. Pa mogao bi parak sad i da omaši neki šut pička mu materina. Da promaši jedno dva i da napravi peti faul xd

Edit: 13.5 uglavnom, da, digli svuda zbog izostanka judoa.

13. A to u Sokeru verovatno. Pa da, on od prve četvrtine uđe samo da napravi faul pa ga više nema.

14. Ala si ti pogodio sa Parahovskim, Stec, a nije baš tako delovalo na početku

15. Uopšte nije delovalo tako, neka ide u kurac, izbiće na 35 jeb'o ga pas.

Evo ti ga veseljko, stec, prošao si konačno :)

16. U pravom trenutku jer je odmah posle dobio petu :)

17. Koliko je glup ovaj veseli hahahah ne znam da l' je grđi on ili tomić

18. Да, све се се преокренуло, Параховски на почетку изгледао безнадежно, а на крају Весели једва пребацио.

19. Kako napreduje Fibonači?

20. Sjajno je što sam namirisao dobru datomeovu partiju i imam 20+ od najjeftinijeg igrača u timu, nije sjajno što nisam hteo da izbacim klejburna da ne bih imao i datomea i bogdana, to mi se baš nije svidelo, pa sam izgubio bogdanov maksimalan rast, ali jebiga, ako klejburn odigra dobro, neće mi biti žao, ali biće da je to solidan zajeb.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.