U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
A bogdana izbacim baš iz razloga što mora lengforda da čuva, a nije lengford baš veverica ni u odbrani ulaza, i to ispade kao dobar izbor za sad, sad što mi je zamena datome koji je tanak za sad - jbg, ali ako bude tu makar jednak s bogdanom, biću zadovoljan.
Na kraju će Parahovski da ima više od Veselija.
Док си ти то писао, он је направио трећи фаул.
А ево и Весели трећу хахах
Параховски одмах направио и четврту...
E sad si ugasio, nadaj se da će iščupati makar prosek da ne padne sa cenom. A tiket - teško, mada ima 4/4, dva koša, kao nadamo se.
Datome - popravlja se.
Само да убаци још четири поена, али питање је да ли ће успети то пре него што га избаце. И Весели још један лоло, није убацио ништа још од прве четвртине.
А Датоме и Богдан сличан учинак засад, вероватно ће и завршити тако.
Solidno mi se posra bogdan po glavi u drugom poluvremenu, haha.
Kako bre Veseli nije prošao pa kolika mu je bila granica
Пребацио и наставља да погађа. Још Весели само један и управо је направио четврти фаул... О јеботе.
13,5 кад сам га ја играо.
Pa mogao bi parak sad i da omaši neki šut pička mu materina. Da promaši jedno dva i da napravi peti faul xd
Edit: 13.5 uglavnom, da, digli svuda zbog izostanka judoa.
A to u Sokeru verovatno. Pa da, on od prve četvrtine uđe samo da napravi faul pa ga više nema.
Ala si ti pogodio sa Parahovskim, Stec, a nije baš tako delovalo na početku
Uopšte nije delovalo tako, neka ide u kurac, izbiće na 35 jeb'o ga pas.
Evo ti ga veseljko, stec, prošao si konačno :)
U pravom trenutku jer je odmah posle dobio petu :)
Koliko je glup ovaj veseli hahahah ne znam da l' je grđi on ili tomić
Да, све се се преокренуло, Параховски на почетку изгледао безнадежно, а на крају Весели једва пребацио.
Kako napreduje Fibonači?
Sjajno je što sam namirisao dobru datomeovu partiju i imam 20+ od najjeftinijeg igrača u timu, nije sjajno što nisam hteo da izbacim klejburna da ne bih imao i datomea i bogdana, to mi se baš nije svidelo, pa sam izgubio bogdanov maksimalan rast, ali jebiga, ako klejburn odigra dobro, neće mi biti žao, ali biće da je to solidan zajeb.