Почео сам са 1500 и пет покушаја и убо из трећег. Али сам пре тога играо три дубла овако безвезе за по 300 и сва три промашио, тако да сам убо тек шести дубл џд
Сад крећем испочетка и дајем себи 6 покушаја, ваљда ће ми бити довољно.
I prodam tajusa, vidim na poluvremenu plajs šiba, tajus -1, reko' sjajno dobar izbor da ga izbacim, i evo ga tajus nabi mislim okruglo 20 indeks u drugom raspalom makabiju, još jedna loša odluka verovatno, sem ako ajon ne odigra vrh partiju.
Prodao sam ogastina koji je imao 22, za faveranija koji ima 1, a i to je pitanje da l' će da sačuva. Sjajan izbor u ovom kolu, isterani bogdan, ogastin i tajus, zajedno imaju 70. Pa sve mu jebem dokle ovako...
Prodao sam ogastina koji je imao 22, za faveranija koji ima 1, a i to je pitanje da l' će da sačuva. Sjajan izbor u ovom kolu, bogdan, ogastin i tajus, zajedno imaju 70. Pa sve mu jebem dokle ovako...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Kako napreduje Fibonači?
Почео сам са 1500 и пет покушаја и убо из трећег. Али сам пре тога играо три дубла овако безвезе за по 300 и сва три промашио, тако да сам убо тек шести дубл џд
Сад крећем испочетка и дајем себи 6 покушаја, ваљда ће ми бити довољно.
I prodam tajusa, vidim na poluvremenu plajs šiba, tajus -1, reko' sjajno dobar izbor da ga izbacim, i evo ga tajus nabi mislim okruglo 20 indeks u drugom raspalom makabiju, još jedna loša odluka verovatno, sem ako ajon ne odigra vrh partiju.
Jebo me Rad, gde njega nađoh. Sad kad Tomić nabije 30 meni u inat
Испромашивао се за све паре.
Је л' знаш где могу да сазнам сигурно сад да ли Синглтон игра или не?
Ne znam
Sad sam ga video šeta po terenu, dakle moždai zaigra, kloni se ipak i burusisa i tomića za tiket.
Burusis u startnoj, možda ipak i neće...
Да, ево га у опреми.
Prodao sam ogastina, ima 18 na poluvremenu. Mrš jebem ti mater u pičku više.
70 od trojice al ova sad trojica kriminalna jbt ajde makar dekolo da poludi da nagruva muda u drugom
Vratija se Singlton, odnosno nije ni odlazio i dobro igra bem ga baš
Dzejms se upuvao jebe me za sada
И ја имам Џејмса. До сада добро, Богдан, Мицов, Гаудлок и Тајас 88,2.
Ja bogdan 27,5, gaudlok 20 i silb macka 22
Sad dekolo dzejms i jebeni faverani koji mi kurac bio evo ne znam
И ја сам размишљао о Фаверанију, добро одиграо прошлу, ајд рекох не треба се залијетати и узмем Кема Брча.
Шилб убио.
Dobro je makar dekolo na 14, nabice jos 2-3 valjda do kraja pa da bude zadovoljavajuci
Prodao sam ogastina koji je imao 22, za faveranija koji ima 1, a i to je pitanje da l' će da sačuva. Sjajan izbor u ovom kolu, isterani bogdan, ogastin i tajus, zajedno imaju 70. Pa sve mu jebem dokle ovako...
xd (dosadno mi je)
Dekolo jebem ti majku
Ajde dzejmse makar ti jbg od faveranija nema kurca
Čim završiš sa gospođom De Kolo, prosledi je vamo, imao bih i ja koju da prozborim sa njom