Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pa šta jebeš majku dekolou kad ga svi do jednog imamo, i da je -10 imao isti kurac.
Edit: xd papet
Izvuce se faverani xd
Coa hteo sam sat
Kako vam se gledaju ti poeni? Samo indeks ili jos nesto?
Indeks i puta 1.1 ako je pobedio, ako nije onda puta 1 .
Pazl, jesi izbacio Simona? :)
<3 СИМОН <3
A sto barnjani ne bi imao minus 6?
130,2 и још Вонамејкер, Браун и Брч. Сат у најави хД.
I dalje imaš barnjanija? :D
Kod mene baš jadno, ali još petoricu imam, videćemo sutra.
Hteo sam da ga vadim al me ujebo judo pa je bilo ili barnjani ili meklin i reko aj izvadim meklina barnjani dao 17p u endesi neki dan mozda ga je krenulo
82+ Hanikat, Braun, Pol i Bertans...hm, loše...
Ja imam 70 od petorice, sutra jedan ako bude ispod 20 - to je to, lagano mogu da se predam.
Haha po prvi p7t od prvog kola. Rekao sam da tjeram maler tim potezom i 8zgleda da se baš isplatilo hahah
Neću ga sad do kraja sezone uzimati :D
Joj joj kakva igra Armanija, svrš
Perverzija. Nego sve hoću da pitam Steca, el ti stvarno imaš Patrika Janga ili jebeš nas lakoverne?
Добро је, 183 ово коло. Једино ми је Браун разочарање, остали одлични.
ja nesto preko 150, dobro je. da sam mogao da izbacim barnjanija bilo bi dvadesetak vise al jbg
http://vukajlija.com/forum/teme/70997-euroleague-fantasy-vukajlija-2016-2017?strana=92#post_3682083
Образложићу зашто га држим. Видео сам да се стабилизовао, а прејефтин. И од тад је имао 6.6, 14.3 и 11, а Томић 10, -1 и 9. Океј, Томић повремено има и 25+ партију, али овај је стабилан и доноси тренутно 10 у просеку и дао ми је могућност да појачам тим на другим местима. Мада, размишљам да га сад продам за Фаверанија због кредита.
Pitam te zato što sam ja hteo da ga stavim, pa da imam više kredita za ove teškaše, još pre mesec dana sam ga čini mi se i preporučivao ovde ali se nisam usudio da ga stavim.
4 тима имам до сад, не знам за који да се одлучим, и узалуд покушавам да избацујем играче које мислим да стеван и млатони имају, нема појма. са стеваном имам практично све исто сем центара, љуља гурам напоље, па џејмса бих избацио из тима јер бранко лазић, али опет он може да опере добро против било какве одбране, нешто као гаудлок, а знам да стеван нема џејмса сиг, па с друге стране вонамејкер би баш морао у тим, али стец га има, млатони исто, доле не знам да л' да опет ризикујем са жижићем јер кад сам га једини пут имао у тиму имао је -1, не знам не знам не знам.
клејбурн ме је усрао у два кола, али јебемуматер не може ни он да толико маши, мора да одигра једну како уме, само је питање кад. са узимањем брауна сам појео говна, али сам нишанио да га имам за меч са звездом, међутим сад ми не одговара, мели ми се никако не свиђа против олимпијакоса, али да га избацујем сад па да га враћам одмах у следећем колу - не иде, не знам да л' да чекам јудоа до 5 минута пре почетка. алав сам у суштини, једем говна, хоћу да смањим разлику за 50 у једном колу, е па нећеш мајчин сине.
п.с. очекивао сам да јуче побегнете дебело, али сте и ви подбацили солидно.