Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pa imam Simona, samo onog katoličkog, za sirotinju
Ma larkin mi srusio tiket sa onom trojkom zato je govno
Uzmi naseg simona on je najjaci za bek tu bek svejedno mu je jer samo prangija xd
Ogastina sam imao pre dva kola, gledao ga u vtb ligi i odlično je sarađivao sa dekoloom dok nije bilo tea (sa uniksom mislim da je bilo), uzmem ga, on 11 (i to je bilo pristojno opet), izbacim ga u narednom kolu, on 20+. Uglavnom je solidan izbor.
Mene tri kola ispostovao vrh sve oko 20 jer sam ga uzeo posto je bio jeftin da pojacam nesto ne secam se sta pa sam ga prodao da bih se zajebao sa meklinom koji je tad igrao vise nego raduljica i evo sad sam ga vratio
знајући како се дука изјебао, три пута рифрешујем страну да видим колико је времена преостало да бих ипак узео жижића уместо веселог, јер свакако немам у плану да задржим веселог за наредно коло, али се поклопило тако да нисам могао само веселог да рестартујем, него сам морао све, минут до краја, ма курац, не смем, шта ако забоде нешто одједном и зајебем ствар те останем са 9, и остане тако.
измене:
џејмс, клејбурн, браун ван
вонамејкер, гаудлок и весели у тим.
Рад, Параховски и Јанг аут
Жижић, глупан Весели и Јанкунас ин
е онај гулер кога си поменуо скоро ми не делује лоше, ал' шта знам
Pa pička li mi materina više, tek je počelo, a već se nerviram, guler 14 za sedam minuta.
pogodi ko je izbacio sinana a ubacio datomea na slovo d mu počinje ime
duka debil da
Izbacio sam Šilba
Šta rade Šilb, Sinan i Micov
Šilb majstor!
Солидно се испуцава Богдан.
Odlično si ti i prošao, stevane, parahovskog uopšte nema u timu uniksa. Srećaro usrana.
Duka, pretpostavljam da još imaš Lengforda čim ovako igra :)
Je l me jebeš lečki? Opet igra usrano? Gledao Zvezdu, nisam obraćao pažnju ni na šta ostalo, a ostavio sam ga da mu dam još jednu šansu
То је знање, написао сам тамо на клаџи да никад није везао три одличне партије заредом. џд
Оставио сам Кузму доктора у тиму, то ме највише радује.
Ja bez zajebancije mislim da je vreme da se izbacuje lengford, u kanalu je nekom, ne znam iz kojih razloga, ali tri usrane partije za redom su sasvim dovoljan razlog da se skloni iz tima, bar na kolo-dva dok se ne vrati na staro. Još narednu igraju sa olimpijakosom ako se ne varam, razmotriću to ozbiljno.
Ja sam završio sa njim za celu sezonu.
Ali videćeš šta će da se desi čim ga izbacim
Nemojte još da ga izbacujete, čekajte da vidite da l ga Duka ima u timu za naredno kolo, ako ga on izbaci, vraća se na staro :)
Indeks 0 za poluvreme, Duka