Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Javi kad ga izbaciš. :D
Sad znam šta je uzrok, dukka ga ima u ova tri kola, hahahah.
Мада, стварно је занимљиво да има нулу на полувремену против топ 2-3 најгоре одбране у читавој лиги и то кад не играју друга и трећа нападачка опција у екипи.
Ваљда му баш јебу матер с удвајањима.
Nema šta da javljam, evo kažem vam sad, završio je kod mene, pa tačno svaku narednu imao 30. Pridružuje se Hezonji, Furnijeu i Feldinu na klupi zaborava
Silb out datome in
Sjajna izmena.
Ono kolo kad nista nisam menjao sam imao najbolji rezultat ikada xd
Ja sam ga, svu šalu na stranu, ozbiljno razmatrao za ovo i prošlo kolo, ali imao je neke kriminalne partije u vtb ligi u poslednje vreme, a morao bih da se otarasim nekih igrača koji me izvlače iz kola u kolo pa sam odustao
A možda se i zamorio jbg imao je najviše minuta u Evroligi, a propustio jednu utakmicu, maltene čovek ne izlazi
I zamorio se tačno ta tri kola kad sam ga ja uzeo. Slučajnost?
Nisam pratio ovu utakmicu zbog zvezde, šta je sa gaudlokom, nepunih 10 minuta i nema ga više, da nije povreda neka jebem ti sreću moju?
Lengford -1 posle gotovo tri četvrtine. A ne, buraz, moraćeš ti jednu van mog tima dok se ne povratiš malo.
Apdejt: -3 na kraju treće, strahota, ušao duh pavela antipova u njega.
Edit: A gaudlok crni isto, imaću nulu od njega i lengforda zajedno, aahahah
Za Rada sam video da se povredio, njega imam i hteo sam da ga izbacim ali rekoh da sačem još jedno kolo i eto
Stevica i Mlata mudro ćute, imaju po jedno 270
Evo vratio se rad na teren, nije mnogo bio bolestan.
Kakva je ovo utakmica bože me sakloni 90 poena za 34 minuta
Apdejt: Lengford -5, gospode bože sačuvaj i sakloni.
Ima toliko da sroza cenu da će čak i pseto moći da ga kupi xd
Тешко да ћу баш 270 са Богданом, Гаудлоком и Ленгфордом.
Kome da se žalim što su igraču napisali 0 index, a ima 5?
Đe su te zakinuli, Klineru?