Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Fitipaldo iz Galate.
Ima 0, preracunao si se
Pa indeks mu i jeste nula
0 brate, pet poena je imao, ili si video pet faulova (i iznuđenih i napravljenih) pa te je to zabunilo.
Tri promasaja, tri izgubljene - 5 poena i asistencija
Ja mislim nulu da ima.
Brate, na sajtu evrolige, gde je kolona PIR piše 5, jbm li ga, nisam računao...
Nemaš digitron, a
Lengford dogurao do 2, isplatice vam se :)
Nemam za male brojeve xD
Izbacio sam Šilba, Rada i Džejmsa, svi odigrali solidno do odlično. Bolje da ništa nisam menjao.
I mene je prevarila zvezdina odbrana i učinak džejmsa, očekivao sam ga na jednocifrenom indeksu, a nije igrač koga je trebalo izbaciti pred narednu utakmicu, no jbg. I razmatrao rajsa podosta tu umesto džejmsa, i onda pođem za vonamejkerom koji je u formi, ne bi me iznenadilo da sutra debelo podbaci.
Stevana baš tera sreća ovih dana, jako bi lepo bilo da je zaglavio sa parahovskim u ovom kolu, no dobro, ćeraćemo se, biće još ovakvih situacija.
А кога си убацио, Млато?
Ја имам 84 од петорице, а од друге петорице би могло и сто, надам се.
Ja sam uzeo Larkina. Barsi se povredio Renfro pa sad u spoljnoj liniji imaju samo Rajsa, Koponena, Navara i one neke nubove. Baskonija mora da zapne da dobije posle serije poraza, pa sam kontao da Larkin treba da povuče. Al kad sam pogledao sledeće kolo skontao sam da bih voleo da imam Džejmsa i da sam se možda zajebao s tom izmenom, najverovatnije će biti tako...
Nisam imao para za Ljulja, u ovim jačim timovima s više kredita imam svud Vonamejker-Ljulj, kontam da većina iz vrha ima tu kombinaciju. Ostale dva igrača koje sam ubacio su Žižić i Datome.
Да, и ја имам њих на плеју.
Видим да ти је најбољи тим шести у Србији и 48. на свету, леп резултат.
Је л' овај Хавок познат са неког форума?
Nije mi poznat
pa kako bre svako kolo odaberem najgoru opciju kod izmena?? ajde više u pičku materinu
Жижић и Јанкунас?