Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Хахах, Лечки, знао сам. У моју одбрану, написао сам у том истом посту да ћу га можда продати.
И ја размишљам најозбиљније о Екпеу, али помишљам и да би могао бити лош, јер тек излази из повреде. Није нека предуга пауза била, али можда ће му требати утакмица-две да се врати у прави ритам.
Sta je sa spanulisom i lodzeskim?
Povređeni
Neka ideja, ko ce tu odigrati dobro? Mislim u olimpijakosu, evo gledam papanikolaua ima solidno skroz zadnja 4 kola
Kad sam poslednji put gledao, Lodžeski je bio upitan, ali ne držite me za reč, ionako je Mlata bolje obavešten. A Judo je valjda sad u prvenstvu imao 14 poena i 4-5 skokova, tako nešto, tako da nije loše odigrao. Ali ne sviđa mi se nijedna kombinacija koju napravim sa njim, naročito zato šho hoću da uglavim Faveranija da mi, što se kaže, podigne kreditni rejting. Ne znam, tumbaću još sutra, ali možda se na kraju odlučim da izbacim De Koloa na jedno kolo, mada se uvek plašim kad za takvog igrača kliknem sell, sve mislim sad će da ožeže, a ja ga izbacio.
Mislim, solidno za toliko kredita, a fali mi jedan od malo kredita, posto sam napokon proslo kolo uglavio par igraca koje cu drzati do kraja.
Ja imam Papanikolaua jedno 3-4 kola minimum i mogu ti reći da je zahvalan, ne traži mnogo pažnje ni sredstava, a odradi poso.
Pa bolje onda lengforda izbaci, teo ne putuje u tursku jbg, dekolo će samo kroz faulove i bacanja da ima pristojan učinak. :)
Grina sam imao na početku pa ga odmah izbacio, posle sam ga još jednom u međuvremenu ubacio i zažalio i rekoh više nikad, druže, ali evo opet razmišljam da mu pružim još jednu priliku, možda je samo bio indisponiran.
Mada, šta i ja serem, ako je fener uspeo onako da zadrži lengforda pre dva kola, svakako može da ponovi isto i sa dekoloom kući, ali ali...
Sti lud da imam Lengforda kad ga je Duka uzeo, nemam ga ja poodavno :) Ne moram ni De Koloa da izbacim, nego onda ne mogu Faveranija da uguram i moram da se odlučim za neku jeftiniju opciju na pleju, a nisam siguran koga bih tu mogao.
Ja evo vec deveti put resetujem, ili mi zafali pola kredita, ili mi se nesto ne svidja
Овај нови у Фенеру, Бенет, би могао да буде погодак на фантазију. Е сад, чињеница је да Цска слабо брани рекет, али питање је колико ће га убацивати сутра Жељко у игру, јер се очекује неизвјесна утакмица. Можда се вриједи коцкати за 30ак кредита.
И ја муку мучим са Фаверанијем, не знам шта да радим, недостаје ми 2 кредита да га уклопим. На плеју сам јак, бекови ђене ђена, али сам на центру баш направио срање у ових неколико кола. Надам се неком чуду сутра.
Najveće pitanje izbaciti Lengforda ili ne
Da, ja na tim krilnim pozicijama imam već par kola De Koloa, Gaudloka, Bogdanovića i Papanikolaua i nadam se da neću neko vreme da ih menjam, ali kad bih gledao neke jeftinije opcije, razmislio bih o Datomeu, koji u poslednje vreme konačno igra kako se od njega očekuje, ili Badindžeru, koji može da ima odlične partije, ali može i skroz da podbaci. Ali ono, prejeftin je. DJ Sili je jedno vreme delovao kao da može da bude skroz ok jeftina opcija, ali onda je počeo i u minus da ulazi, slepac, videćemo sad da li će dobiti veću minutažu sa odlaskom Vimsa.
Ja imam jednu opciju sa prodajom faveranija, uzeo sam ga pre dva kola kad je bio na 35-36 čini mi se, jebeš 5-7 kredita ako zasere maksimalno indeks.
A pa mora i duka jednom da pogodi jebemuleb :)
Ne znam onda, jović (mada ne znam koliko je on fit, verujem da je samo odmarao protiv mornara, pa srali da je povreda da bi se opravdali), vejters kao baš jeftina opcija jer nema ko drugi ako nema spanulisa i lodžeskog (za lodža mislim da se još ne zna pouzdano da neće igrati, ne drži me za reč), vesterman može dosta kapiram.
Ja sam, hvala bogu, faveranija ubo na pocetku.
Zamenio sam pa sta bude datome, braun i zizic out, papanikolau, tibor i meli in.
Najveće pitanje izbaciti Lengforda ili ne
Slažem se, ovo će verovatno da prelomi u ovom kolu. Ili 5, ili 35.
Igra li Teodosić sutra? Kapiram da će Dekolo kidisati kao besan sutra i juriću ga plus, naročito ako Teodosić ne igra, šta kurac ko da ga sačuva Melih Mahmatoglu hahahahaha, ne ozb, kapiram da će biti dobar dečko i uterati plus. (plus u vašem slučaju znači gomilu kredita)
Jes da mi bezite od pocetka posto nisam znao za skupljanje kredita, jebo me pas, al cu da se borim do kraja, mozda nekim cudom doguram barem do pete pozicije :)