U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Lodžeski nije otputovao s ekipom
MM, ako do sad nisi izbacio brauna posle ove 3-4 očajne partije, ne znam što si nestrpljiv za još ovo kolo :)
Ne bih da se mešam, ali najbolju partiju do sad je odigrao upravo protiv zvezde, 38 je nabio, plus još 10% preko. Istina, od dolaska brendona pola baš i ne dobija toliko lopti, ali...
Lengford u prvenstvu protiv Jeniseja imao indeks 7 haha ali ono, Duka je rekao da ga izbacuje sad, tako da je fifti fifti :)
Ја сам Кејси Риверса убацио ово коло. Пошто Галата нешто претјерано и не пегла одбрану, мислим да би могао да узме и доста шутева и доста минута. Плус игра солидно у посљедље вријеме, а није ни скуп.
Ленгфорд ће вјероватно да обрије, Олимпијакос нема пола екипе, има да поцркају до краја 3/4 због скраћене ротације.
Pa bas zato sto ga imam dosta dugo, i ovih par partija je zasrao do jaja, ne mogu da ga cekam vise, kontam da ce meli sigurno bolje odigrati. I nemoj sad da me jebes, jedva sam nekako uklopio tim :) . Moram datometa da izbacim jer imam vec i veselog i bogdana, a ti vidi koga mogu za te pare dovesti :). A konacno sam uglavio i ljulja i de koloa, tako da sam u razjebu sa izmenama.
To je tačno, lečki, video i ja, i to jedva nekih 15 poena čini mi se, ali tačno je i ovo što mitke veli.
Razmatraću to sutra, trenutno sam bliži odluci da ga izbacim bar za ovo kolo, s tim što bih ostavio kredite da ga vratim brže bolje ako otkine.
Овај фантази је један велики "сјеци дупе, крпи уши", да ја вама кажем...
Hahah mitke.
Ok, MM, verovatno si u pravu da će meli imati bolju partiju, samo mene plaši potencijal brauna, a trenutna forma mu je kurac, tu se slažemo.
A ne dopadaju mi se i veseli i bogdan, ali videćemo, možda i ja grešim.
Veseli me ni jednom nije izjebao kad god sam ga ubacio, evo proslo kolo ga ubacim i bam. A bogdan i de kolo ovo kolo zajedno 74 indexa sracunao sam horoskop.
Ефес прекосутра неће прећи 70 поена, марк мај вордс.
Evo, Maksimilijane, Mitke ubacio Kej Si Riversa, ja ti predložih da uzmeš u razmatranje Badindžera, Koti Klark je pre one povrede delovao ok, sad čekam da odigra jednu dobru partiju pa da ga možda ubacim. To su ti sve jeftiniji igrači od Datomea.
A šta je sa Kuzmićem, koliko je ozbiljna ta njegova povreda?
Neću više, stevan samo sedi sad i zapisuje i smeje se sebi u loknu, i posle kao prvi (još par kola samo, jbg stec :( )
Ја сам измене направио још у петак или суботу.
Hvala mrave, al napravio sam sad ovo, ne menjam vise nista, razjebacu se jos vise
Pa to je ona povreda ruke, lečki, s kraja utakmice protiv pao-a, video si i sam, nastavio je da igra do kraja, verovatno ništa toliko ozbiljno.
Zašto bi iko izbacivao datomea, o ljudi moji, već pet partija igra po 30+ minuta, kalina je u kurcu od željkove konferencije posle utakmice sa zvezdom, a datome pruža partije kao da ima cenu 65-70 (odokativno mislim da mu je prosek u ovih nekoliko partija 17 otprilike), a ne bednih 35...
Još ne maši sa penala, iako ih ne šutira mnogo, pa to je fantazi san od igrača.
Nadam se da ga stec neće uzeti, on već ima bogdana, veselog, i razmatra judoa sad sig, mnogo bi mu bilo, čak i ako izbaci veseljka xd
Ko rano rani, fantazi sat grabi.
Lengford out
Lengford in xd
E jebem te u usta, sad moram da nađem način da ga vratim u tim xd