Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

1. Ja za sad 27 poena u minusu... jedino me Mačvan nije iznevjerio (al dobro čekam da vidimo kako će ostali indeksi da se uklope što su preostali iz ovog kola još 4 igrača imam)

2. 104,8 Nie loše za pocetak

3. Ништа нисам стигао да испратим, пуна ми кућа свијета, рођак са којим дијелим двориште се жени сутра. Анализу резултата дајем у понедјељак, мислим да ћу се унормалити до тада. Поздрав свим фантазерима.

4. solidno 6. mesto, nek se napuše kurca akongnon, honeycutt, rudd i hanga

5. 77 poena... pa jebem ti dživod... ubacio sam Simanića jebenog umjesto Bjelice. Toliko sam lud sad

6. haha zašto čoveče

7. псето, с овим резултатом капирам да би и на фудбалском фантазију био при дну табеле џдддд

све честитке брт, нисам веровао да је могуће.

8. а једем и ја говна, сјебали су ми буџет за тридесет поена, имам милка бјелицу јебеног, дентмона, клавера, улановаса и поврх свега ленгфорда, мислећи да ће он имати раст, а деколо пад у прва два кола, па да онда узмем деколоа ту. сви набројани максималан пад.

мада, није пропаст толика с обзиром да није било неко коло ни за остале.

где да нађем сад четири измене, курац!

9. haha zašto čoveče

Jer sam se zajebao i istripovao da mogu ako prodam igrača tog istog da kupim nazad da mi ga ne računa u trojicu koje sam kupio za to kolo... Prodam nešto, ostane mi 25 kredita i od ostalog ponuđenog u toj kategoriji jebeni Simanić djeluje kao Bog košarke

EDIT: Prošle godine za 7.5 minuta po utakmici 2 poena prosjek... Za to vrijeme Žižić njegovo godište valjda uvali za jednu četrvtinu kolko ovaj za cijelu sezonu.. al ko zna možda se zvezda nešto brutalno odlijepi protiv Galate jer ipak je Bog Srbin i potrudiće se da Zvezda naplati Galati nepravdu od prošle godine, pa ga Radonja uvede da da 2 koša (to bi mu kapiram podiglo vrijednost jebeno hah).

10. можеш да поништиш измене ако ти не ваља, имаш ресет дугме, враћа на стање с краја кола.

11. Pa to mi bre reci haha! Saću da prodam Bjelicu opet, dovedem nekog centra raspalog iz Žalgirisa fazon i stavim Guduru u tim iz razloga navedenih u editu gore!

12. Gudura umjesto Higginsa (Srbija bre!)
    Dončić umjesto Westermana (Srbija bre!* otac mu je Srbin to je najbitnije)
    Williams iz Uniksa umjesto Bjelice (Nijesam gledao utakmicu al izgleda da je odigrao solidno protiv Barse... plus sad su protiv Bamberga tako da ono očekujem i tu rast)

Više manje sam zadovoljan sa ovim timom sad... Ako Mačvan objasni protiv Darušafake kao protiv Makabija (mada sumjam) mogu da računam na solidan rast sljedeće neđelje...

Inače samo da poručim Bogdanu Bogdanoviću da mi se napase jaja majmun mali. Kod turaka promaši jedan šut za cijelu utakmicu a u repki pogodi jedan od 20

EDIT: Šalim se Bodane, dobar si ti momak.

13. Немој да продајеш дончића.

Добро је одиграо, и у следећем колу ће му сигурно порасти цена, безвезе би потрошио ту измену, а и њему је отац србин, ха. :)

Вилијамс ти је добар избор, и он ће имати сигуран раст. А можеш и кузмића рецимо, то овако што знам из главе да су срби, ипак је вилијамс мање србин од кузмића. Бар мислим.

14. Pa nijesam prodao dončića brate, nego sam ga umjesto Westermana stavio... A Westermana sam uzeo u prvom kolu jer "Daj da što prije nabacam tim pa da vidim kako će se situacija razvijati".

А можеш и кузмића рецимо, то овако што знам из главе да су срби, ипак је вилијамс мање србин од кузмића. Бар мислим.

Ma polako sad i ovi su dobri. Ja očekujem neki rast da ubodem pa da ako uspijem dohvatiti Tea. Vilijams jeste manji Srbin od Kuzme svakako ali ima onu 'teča pocrnio na moru' facu tako da i on može da prođe... za sad!

15. au al smo jadni, nisam očekivao da će svi okavo loši biti

16. Ужас, 81 поен. Једини играч мог тима, којем је скочила цена, је Андреа Барњани. Шта је радио онај Гудурић, бокте, кад је поред 13 поена имао индекс 0?

17. 4 igrača mi za zbog 1-2 indeksa otišli u pad cene, katastrofel

18. Umesto Dončića i Printezisa, koje sam u jednom trenutku stavio, ubacim Grina i Rada i usrećim se - umesto oko 30 poena, od njih imam -7, sedam im se majki najebem. Ovo ostalo je moglo i bolje i lošije, ali tu je ključ lošeg rezultata. No, novo kolo, nova sreća.

19. Ja sam totalni nub za ovo, napravio sam bzv tim, 89 poena, vidim bolji sam od vecine ovo prvo kolo, rofl

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.