Bravo aco, neću da iznosim detalje iz pvt-a, ali jasno je da je tvoj veličanstveni let započeo onog momenta kada si rešio da zakopamo ratne sekire i kada si prećutno mene prihvatio za saveznika i mentora iz potaje
A lepo bi bilo da konačno vidimo kako izgleda taj sat, šteta što me nije sralo malo više, a bilo je prostora čini mi se. No, jurićemo ga i dalje, pa poklopiće se jednom valjda nekom.
Pa jebemumater, postoji tračak nade sad kad vidim da su nosioci igre na ove dve utakmice tanji sa indeksom za sad. Ne očekujem, ali potajno mislim da kao još ima nekih minimalnih šansi.
Sve mi ide na ruku, tiket mi je živ još, i to vrlo dobro ide, sralo me je celo kolo u fantaziju maksimalno, usralo i da vaš izbor za sad bude tanji od očekivanog, uh uh, vreme je na tombolu neku da se ode.
I ipak ubi braun i ovu sa indeksom preko 35, opet isto kao prošli put, uglavljivao sam ga, uglavljivao, i na kraju uzmem judoa. Da sam tu ipak ostavio brauna, sad bi već bilo možda nešto.
No dobro, po mom računu prišao sam stecu na 40-ak razlike, ja zadovoljan.
Ја би' можда био добар ово коло, пошто сам јуче им'о 67 поена од три играча, али сам вид'о и да ми је један повређен, а један играч ваљда најурен из тима, па ми се чини да ћу и ово коло да будем пушиона.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Bravo aco, neću da iznosim detalje iz pvt-a, ali jasno je da je tvoj veličanstveni let započeo onog momenta kada si rešio da zakopamo ratne sekire i kada si prećutno mene prihvatio za saveznika i mentora iz potaje
Свака част, Цоа! Стварно си згазио ово коло. Ајмо Љуљ и Симоновић!
Svaka cast Aco, a ti ne prozivaj Larkina, on ce mozda biti jedina svetla tacka u ovom kolu :)
Hvala, drugari, hvala.
A lepo bi bilo da konačno vidimo kako izgleda taj sat, šteta što me nije sralo malo više, a bilo je prostora čini mi se. No, jurićemo ga i dalje, pa poklopiće se jednom valjda nekom.
Mada tibor brt odradio solidno za male pare
Svaka čast Coa, oprao si kvalitetno
Hvala, mlatoni.
Pa jebemumater, postoji tračak nade sad kad vidim da su nosioci igre na ove dve utakmice tanji sa indeksom za sad. Ne očekujem, ali potajno mislim da kao još ima nekih minimalnih šansi.
Sve mi ide na ruku, tiket mi je živ još, i to vrlo dobro ide, sralo me je celo kolo u fantaziju maksimalno, usralo i da vaš izbor za sad bude tanji od očekivanog, uh uh, vreme je na tombolu neku da se ode.
Imam samo da kazem, Braun Derice, umri u najgorim mukama, jebem li ti seme.
I ipak ubi braun i ovu sa indeksom preko 35, opet isto kao prošli put, uglavljivao sam ga, uglavljivao, i na kraju uzmem judoa. Da sam tu ipak ostavio brauna, sad bi već bilo možda nešto.
No dobro, po mom računu prišao sam stecu na 40-ak razlike, ja zadovoljan.
MM, pa rekoh ti da ne budeš nestrpljiv kad te je već ukanalio par puta. Jbg sad.
Zato mu i zelim da umre. Iznervirao sam se zbog zvezde mnogo, pa mi on jos stao na zulj, da sam ga ostavio, barem bi mi 1 posto lakse pao poraz
Da ne pricam o Larkinu
I mene sjebao Larkin jebem mu majku krvavu usta..
https://www.facebook.com/TheEuroLeague/videos/10154956076294948/
nego jeste videli vi ovo
Ја би' можда био добар ово коло, пошто сам јуче им'о 67 поена од три играча, али сам вид'о и да ми је један повређен, а један играч ваљда најурен из тима, па ми се чини да ћу и ово коло да будем пушиона.
де лопта војтмане де лопта нема лопте фокмане
Цоа, упували се солидно ови Млатини и моји, имам само да ти поручим:
http://vukajlija.com/forum/teme/70997-euroleague-fantasy-vukajlija-2016-2017?strana=107#post_3696306
:D
18. тек пффф
Али први си бар у Србији, верујем да је и то лепо видети.
Sad vidim.