Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

1. Pa da, kako sam i očekivao. Doduše mislio sam da će i prvi imati malo više. Izmače za 12, jbg, ni da sam uzeo brauna umesto judoa kako sam razmatrao, ne bi mi pomoglo.

Ali i prvi u Srbiji nije loše, šta sad.

2. da si imao brauna uzeo bi sat jbg

3. 12 razlike, a braun imao 36.3 mislim, judo 27.5, isti klinac.

4. da si imao strelnieksa uzeo bi sat jbg

5. Искрено, већ сам те био отписао из борбе за нашу лигу, ово ми је последње упозорење да не смем да се опустим ни на тренутак лоло

6. Sad je već lagodnije za igru, 40 razlike je dostižno lako, ne moram da se cimam i gledam da uzimam što različitije igrače.

Mada i mlatoni je na 60, a svakome može da se poklopi ovakvo kolo... Nadam se da neće baš tebi, jer onda je ovo uzaludno :)

Uglavnom, solidno smanjivanje razlike ispade. Još bolje jer sam se otarasio ljulja divljaka, a baš te on ukopa, uz kuzmića. Dobro, kozer te je najviše usrao ipak xd

Edit: E da, izmakne mi sat, dobro, očekivano, izmakne mi 15k s tiketa, i kao za kurac i na fantazinovi popušim za fazon 2-3 boda, čisto da jebu magare dok su mu noge u blatu, hah.

7. Е, на фантазинови сам изгубио вољу да играм откад су ставили да може 20 тимова да се направи, стварно немам воље, а два-три ко ниједан у таквој конкуренцији.

8. Bravo, Coa, skidam imaginarnu kapu, stvarno si objasnio.

9. Opet ista trojka ispred, osećam se kao Endi Marej :(

10. да, само што енди мареј макар јебе добру рибу, и узме ту и тамо по који трофеј, и заседне на прву позицију, хех.

фала и теби, лечки, и завршио сам са захваљивањем, честитајте ми кад претекнем стевана у наредном колу и узмем сат. а реалност је да ћу бити на 160, но добро џд

http://i.imgur.com/2fTca23.png

опет пробао да се уклопим у 0.00, немаже, али то је, имам тим за наредно коло већ, сем ако се неко напрасно не повреди па ме натера да изменим.

Едит: Стец, ма ја и сад један направим кад се сетим (сем у првом колу, тад био докон па имао 2-3), јесте срање овај нови систем са безброј тимова.

11. Da l ce nas de kolo iseci?

12. A jbg, ti Duka hoćeš da stigneš Federera, Nadala i Đokovića, a zaboraviš da se prijaviš za Rolan Garos. Kao znao si ti kad otprilike počinje turnir, ali si mislio da su malo labaviji sa terminima do kojih možeš da pošalješ prijavu, pa kurac ćeš sad da ih stigneš, druže. Meni kao Tomi Berdihu to možda i ne bi bilo toliko bitno, sa par dobrih turnira opet mogu da se borim za završni Masters, ali za prvo mesto to malo teže ide.

13. Ovaj fantazi nije lak, nije lak, nije lak,
    terali me stalno da ne dangubim,
    a ja uvek rđav đak, rđav đak, rđav đak,
    najlakše mi bilo sve da izgubim.

14. Нико да напише да је Уникс довео Анђушића.

15. Спанулис се враћа у ростер за меч са Жалгирисом.

16. И лик који је први у генералном пласману се зајебао прошле недеље с Козером, сад ми је мало лакше. Мада ми свеједно прави проблем, јер бих правио још измена... Вероватно ћу морати да оставим Кузмића, да се надам да ће имати пристојан резултат, јер већ следеће две би могао да покида.

17. Sledeće dve da, a večeras bez Jovića... Pa mislim teško, sem ako ne bude imao dosta skokova, neki penal, i 3/3 šut. To je maksimum neki koji očekujem od njega večeras. Čak mislim da će imati maksimum 20 minuta.

18. Ja i dalje stojim pri onim izmenama od pre 5-6 dana, doduše sad mi se malo manje dopada tim i premišljam se da poništim jednu izmenu, da ne izbacujem bezveze igrača koga bih vratio već u narednom kolu.

19. Dukka da se izjasni konačno koje igrače uzima u ovom kolu, da ih izbacujemo svi, nema još puno vremena, 20 minuta xd

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.