I ja izbacio Ajona, sve li mu njegovo. Ali sam na svu sreću izbacio i Ljulja, tako da može i dobro da ispadne. Ertel i Braun unutra, Ertela sam izbacio samo na jedno kolo, kao neće protiv nas toliko dobro da odigra, on nas natrpao. A Dončić 3 poena ima sa indeksom 16, bog jebeni.
Кузмић осам на крају, још му нису уписали изнуђен фаул кад га је одгурнуо Деколо, могло је боље, али пристојно, добро је што нисам трошио измену на њега.
Вас двојица нисте ни имали Жижића или сте решили да га задржите у овом колу?
A pa dobro, po mom računu imamo bar 4, možda i 5 različitih igrača ti i ja, nije loše, mislio sam da je bar 7 istih, onda bi bilo sranje od kola.
Edit: Ja žižića imao samo u onom kolu kad je odigrao onu očajnu partiju.
Ja sam ga imao samo pretprošlo kolo
Јебени Љуљ... А у првом нацрту тима на његовој позицији сам имао Грина...
Jaoj ljulj jebem ti majku
Kakav zajeb vrhunski
Дончић 7 асистенција, 7 скокова. И три поена. Могли би поени да му сјебу потенцијални трипл-дабл. Али има времена и за то.
I ja izbacio Ajona, sve li mu njegovo. Ali sam na svu sreću izbacio i Ljulja, tako da može i dobro da ispadne. Ertel i Braun unutra, Ertela sam izbacio samo na jedno kolo, kao neće protiv nas toliko dobro da odigra, on nas natrpao. A Dončić 3 poena ima sa indeksom 16, bog jebeni.
Dončić je čarobnjak.
Dobro, niste se baš toliko ujebali sa ajonom koliko je moglo, 17 imao posle 12 minuta u prvom, 17 i na kraju.
Dončić >> Ljulj
Baš nisam očekivao da ovoliko omašim sa danstonom.
Niko nije očekivao. Ja ga imam + na kladionici i u najbolji tim sam ga ubacio.
Ал сам убо Митровића...
Mitar 8 asistencija, haha. Bravo mitke, dobro si namirisao.
Da, jebi me perasoviću sad, kirku invalidu se spušta lopta, i sad je našao da igra dobro i da krade danstonu minute jebem mu mater baš.
Mitke, ovo što si njega sad ubo je potez fantazija, stvarno ne mogu da se načudim
Награда за најбољу измену сезоне иде Миткету.
Ko je izvadio dekoloa ja sam
Е и ја једном да убодем. Хвала на честиткама, али причекајмо браћо, још има једно полувријеме да ми се испиша у уста како то само Митар зна. :)
U top10 najgorih poteza fantazija mojih 8 ima
Митровић дефинитивно измена сезоне.
Кузмић осам на крају, још му нису уписали изнуђен фаул кад га је одгурнуо Деколо, могло је боље, али пристојно, добро је што нисам трошио измену на њега.
Допуна: Али је зато Мели никакав засад.