Ларкин се повриједио изгледа...
Шта је с Ларкином који курац
Песто, погоди ко доминира против Марабија? Барњани џд
Дивне вести доносиш, Митке -.-
Није се повредио, доста ми је твојих лажи, Митке!!!
Мекел има шансу да стигне до трипл-дабла.
Брт, доскочио је незгодно, скакутао по паркету лик, чак и изашао једно вријеме.
И Барњанија сам размишљао за вечерас, ипак Митровић је изабран са 14 кредита који је одиграо дупло боље од Брауна од 73...
Kako covek da odreaguje na ovo?
A o ljulju i meliju reci ne treba trositi
Što bi rekli komentatori "Mekel flertuje sa tripl-dablom".
Nije ga smuvao :)
Jedan dzenkins mi je ima 3 puta veci index nego ljulj i meli zajedno. Ok igrice.
Ja sam pojebao sve dobro što sam uradio u prethodnom kolu verovatno. Danston najviše usrao stvar sa -2, još se pitam kako je moguće da se ono desilo. Okej da je bilo koji drugi tim, ali armani, ej, pa ne zna se ko je grđi u odbrani protivničkih centara, oni, makabi ili darušafaka. I šta uradi danston, posere mi se u usta pa nagura kurcem crnačkim da više stane.
Uglavnom, otprilike 100+3, a od te trojice sutra, dvojica su mi najjeftiniji igrači u timu. Katastrofa me čeka, da pevam samo ako stevan ne pobegne više od 20 u ovom kolu.
Mada će nas mlatoni usrati obojicu solidno, bar mislim.
Mada će nas mlatoni usrati obojicu solidno, bar mislim.
http://vukajlija.com/forum/teme/70997-euroleague-fantasy-vukajlija-2016-2017?strana=117#post_3705547
Ovde sam već osećao da sam se zajebao.
I izgleda da si pogodio sa izbacivanjem Datomea, Coa. Kakvo sam magare u ova dva kola.
Ma datome će da istera na svoj prosek, bar je do sad tako čupao u drugom poluvremenu, ja sam ga izbacio u ovom kolu samo zato što sam očekivao da čuva klejburna, a ovaj divljak je brži, prodoran je, pa sam se nadao da će ga uvesti u problem s faulovima, a datome se uopšte ne stidi da napravi 3-4 faula. Čini mi se da je u prošloj njihovoj utakmici tako bilo. Imam u planu da ga vratim u narednom kolu, doduše o tome ću razmisliti s obzirom na to da ga obojica imate, a i u zavisnosti od partije micova danas.
I uzdao sam se u veći pritisak na vonamejkeru, da ga željko izmori dosta konstantnim pritiskom i s više čuvara, pošto je jedini plej, ali ni to ne obećava za sad, ako istera opet na 20+ onda sam zasrao ovo kolo maksimalno.
Oraspoložilo bi me da vonamejker ostane ispod proseka (o kako jedem govna sad s ovim, očekujte ga na 25) i da printezis bude na 10-ak, da mi ublaži bol zbog danstona mrtvog.
I ja očaj 100 sinoć od šestorice, mada sam vjrv bio preoptimističan pred CSKA... s tim što sad imam Žižića, Judoa, Vanamejkera i Bogdana i svima ide solidno za sad... možda prebačim 160 po prvi put u zadnja tri kola... bilo bi lijepo eeehhhh
Šta radi žižić jebote, razbija fenerbahče na centru, to baš nisam očekivao.
Žižić zverina od igrača, boli njega što igra protiv Juda i Veselog
Au kakva rampa klejburna, top3 poteza ovog kola.
Edit: A ne, učinilo mi se da je brutalnije dosta.
Јбг, чим Митровић одигра како ваља, остали ни за курац нису. Љуљ -1, Браун 14,3 Симон 6...