Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Јбг, чим Митровић одигра како ваља, остали ни за курац нису. Љуљ -1, Браун 14,3 Симон 6...
Ларкин се повриједио изгледа...
Шта је с Ларкином који курац
Песто, погоди ко доминира против Марабија? Барњани џд
Дивне вести доносиш, Митке -.-
Није се повредио, доста ми је твојих лажи, Митке!!!
Мекел има шансу да стигне до трипл-дабла.
Брт, доскочио је незгодно, скакутао по паркету лик, чак и изашао једно вријеме.
И Барњанија сам размишљао за вечерас, ипак Митровић је изабран са 14 кредита који је одиграо дупло боље од Брауна од 73...
Kako covek da odreaguje na ovo?
A o ljulju i meliju reci ne treba trositi
Što bi rekli komentatori "Mekel flertuje sa tripl-dablom".
Nije ga smuvao :)
Jedan dzenkins mi je ima 3 puta veci index nego ljulj i meli zajedno. Ok igrice.
Ja sam pojebao sve dobro što sam uradio u prethodnom kolu verovatno. Danston najviše usrao stvar sa -2, još se pitam kako je moguće da se ono desilo. Okej da je bilo koji drugi tim, ali armani, ej, pa ne zna se ko je grđi u odbrani protivničkih centara, oni, makabi ili darušafaka. I šta uradi danston, posere mi se u usta pa nagura kurcem crnačkim da više stane.
Uglavnom, otprilike 100+3, a od te trojice sutra, dvojica su mi najjeftiniji igrači u timu. Katastrofa me čeka, da pevam samo ako stevan ne pobegne više od 20 u ovom kolu.
Mada će nas mlatoni usrati obojicu solidno, bar mislim.
Ja sam pojebao sve dobro što sam uradio u prethodnom kolu verovatno. Danston najviše usrao stvar sa -2, još se pitam kako je moguće da se ono desilo. Okej da je bilo koji drugi tim, ali armani, ej, pa ne zna se ko je grđi u odbrani protivničkih centara, oni, makabi ili darušafaka. I šta uradi danston, posere mi se u usta pa nagura kurcem crnačkim da više stane.
Uglavnom, otprilike 100+3, a od te trojice sutra, dvojica su mi najjeftiniji igrači u timu. Katastrofa me čeka, da pevam samo ako stevan ne pobegne više od 20 u ovom kolu.
Mada će nas mlatoni usrati obojicu solidno, bar mislim.
http://i.imgur.com/UfS877u.gif
http://vukajlija.com/forum/teme/70997-euroleague-fantasy-vukajlija-2016-2017?strana=117#post_3705547
Ovde sam već osećao da sam se zajebao.
I izgleda da si pogodio sa izbacivanjem Datomea, Coa. Kakvo sam magare u ova dva kola.
Ma datome će da istera na svoj prosek, bar je do sad tako čupao u drugom poluvremenu, ja sam ga izbacio u ovom kolu samo zato što sam očekivao da čuva klejburna, a ovaj divljak je brži, prodoran je, pa sam se nadao da će ga uvesti u problem s faulovima, a datome se uopšte ne stidi da napravi 3-4 faula. Čini mi se da je u prošloj njihovoj utakmici tako bilo. Imam u planu da ga vratim u narednom kolu, doduše o tome ću razmisliti s obzirom na to da ga obojica imate, a i u zavisnosti od partije micova danas.
I uzdao sam se u veći pritisak na vonamejkeru, da ga željko izmori dosta konstantnim pritiskom i s više čuvara, pošto je jedini plej, ali ni to ne obećava za sad, ako istera opet na 20+ onda sam zasrao ovo kolo maksimalno.
Oraspoložilo bi me da vonamejker ostane ispod proseka (o kako jedem govna sad s ovim, očekujte ga na 25) i da printezis bude na 10-ak, da mi ublaži bol zbog danstona mrtvog.
I ja očaj 100 sinoć od šestorice, mada sam vjrv bio preoptimističan pred CSKA... s tim što sad imam Žižića, Judoa, Vanamejkera i Bogdana i svima ide solidno za sad... možda prebačim 160 po prvi put u zadnja tri kola... bilo bi lijepo eeehhhh
Šta radi žižić jebote, razbija fenerbahče na centru, to baš nisam očekivao.
Žižić zverina od igrača, boli njega što igra protiv Juda i Veselog
Au kakva rampa klejburna, top3 poteza ovog kola.
Edit: A ne, učinilo mi se da je brutalnije dosta.