Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

1. zizic najzahvalniji burazer od svih koje imam u timu. i majk dzejms

2. Ala ti je očajno kolo, Pazle, koliko imaš, 180 poena

3. Ko je prodao printezisa da uzme danstona ja sam

Kako je krenuo, biće pogodak kola.

4. Е да ми је неко прича да ће ми у читавој екипи од 600 кредита најбољи бити Митровић од 14,53 тако бих га сочно хракнуо у фацу...

5. Faverani -5, ahahah, Danston -2, Judo jedva dvocifren, a igraju protiv galatasaraja jebenog, armanija, i darušafake, pored makabija tri najgore ekipe na centru, pa u pičku materinu i ovaj fantazi jebeni, samo kad ukenja čoveka to je to, nema ovo veze s nekim znanjem. Taman mi pruži nadu jednim dobrim kolom, u narednom kolu duplo manje, pa jeste baš.

I na sve to vonamejker i printezis koje sam izbacio imaju više od 50, ma ok.

Edit: 35 poena okruglo izgubljeno na samo jednoj izmeni, čemu da se nadam dalje, to je to, otpisan sam.

6. Опуштено, Цоа, не играмо у паре. Свако се у неком тренутку истакао током такмичења. Важно је учествовати, остало је све лутрија брт.

7. Izdrži Coa, uz tebe smo!

8. Pa jebite me sad lepo, i treba, lomim se danima i samo što ne gledam ko je veče pre meča jebao ženu kući i ko nije, i ovako mi se vraća. Evo od večeras ga ne pipam više, ovaj tim ostaje do kraja i mršupičkumaterinu i fantazi mrtvi i sve, preseo mi je.

9. Брт не јебем те, кажем ти, кад већ пратиш баскет, успут саставиш неки тим одвојиш једно пола сата максимално на то. Ја бар тако радим.

10. E sad ga već jebeš, Mitke

11. Е сад ти мене јебеш, Лечки. хД

12. Opaaa stigao Faverani do -4 ajmo druže još samo malo da se potrudiš i bićeš nula

13. Браво Шилб! Он и Митровић супер измјене, баш су допринијели бодова, једино сам зајебао мало Браун - Жижић измјену, али не толико страшно.

Добро је што је Барса киксала, испадају дефинитивно из трке за топ 8.

14. Сад чекам да видим ко је мање лош у овом колу, Цоа или ја, и колико ће Млата да се приближи.

15. Daj boze da sam stotku napamprcio

16. Pa šta ko je manje loš, napisah već, duplo manje nego u prethodnom kolu. Možda neki poen preko 120 imam, nisam ispratio do kraja. Katastrofa. A teško da si ti baš ispod 140. Mlatoni je mene pretekao debelo, a bogami ne znam koliku zalihu ćeš da imaš pred naredno kolo, ako nije i tebe prepišao.

17. Па и ја сам негде око 130.

18. Mislim da u odnosu na Steca mi samo Vojtman pravi razliku u odnosu na njegovog četvrtog centra (Judo-Meli-Kuzmić-?), ostali su bukvalno isti.

19. Фаверани матер му јебем

20. Kuku majko kakvi invalidi sva trojica, a timovi od po 700 kredita.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.