Faverani -5, ahahah, Danston -2, Judo jedva dvocifren, a igraju protiv galatasaraja jebenog, armanija, i darušafake, pored makabija tri najgore ekipe na centru, pa u pičku materinu i ovaj fantazi jebeni, samo kad ukenja čoveka to je to, nema ovo veze s nekim znanjem. Taman mi pruži nadu jednim dobrim kolom, u narednom kolu duplo manje, pa jeste baš.
I na sve to vonamejker i printezis koje sam izbacio imaju više od 50, ma ok.
Edit: 35 poena okruglo izgubljeno na samo jednoj izmeni, čemu da se nadam dalje, to je to, otpisan sam.
Pa jebite me sad lepo, i treba, lomim se danima i samo što ne gledam ko je veče pre meča jebao ženu kući i ko nije, i ovako mi se vraća. Evo od večeras ga ne pipam više, ovaj tim ostaje do kraja i mršupičkumaterinu i fantazi mrtvi i sve, preseo mi je.
Pa šta ko je manje loš, napisah već, duplo manje nego u prethodnom kolu. Možda neki poen preko 120 imam, nisam ispratio do kraja. Katastrofa. A teško da si ti baš ispod 140. Mlatoni je mene pretekao debelo, a bogami ne znam koliku zalihu ćeš da imaš pred naredno kolo, ako nije i tebe prepišao.
zizic najzahvalniji burazer od svih koje imam u timu. i majk dzejms
Ala ti je očajno kolo, Pazle, koliko imaš, 180 poena
Ko je prodao printezisa da uzme danstona ja sam
Kako je krenuo, biće pogodak kola.
Е да ми је неко прича да ће ми у читавој екипи од 600 кредита најбољи бити Митровић од 14,53 тако бих га сочно хракнуо у фацу...
Faverani -5, ahahah, Danston -2, Judo jedva dvocifren, a igraju protiv galatasaraja jebenog, armanija, i darušafake, pored makabija tri najgore ekipe na centru, pa u pičku materinu i ovaj fantazi jebeni, samo kad ukenja čoveka to je to, nema ovo veze s nekim znanjem. Taman mi pruži nadu jednim dobrim kolom, u narednom kolu duplo manje, pa jeste baš.
I na sve to vonamejker i printezis koje sam izbacio imaju više od 50, ma ok.
Edit: 35 poena okruglo izgubljeno na samo jednoj izmeni, čemu da se nadam dalje, to je to, otpisan sam.
Опуштено, Цоа, не играмо у паре. Свако се у неком тренутку истакао током такмичења. Важно је учествовати, остало је све лутрија брт.
Izdrži Coa, uz tebe smo!
Pa jebite me sad lepo, i treba, lomim se danima i samo što ne gledam ko je veče pre meča jebao ženu kući i ko nije, i ovako mi se vraća. Evo od večeras ga ne pipam više, ovaj tim ostaje do kraja i mršupičkumaterinu i fantazi mrtvi i sve, preseo mi je.
Брт не јебем те, кажем ти, кад већ пратиш баскет, успут саставиш неки тим одвојиш једно пола сата максимално на то. Ја бар тако радим.
E sad ga već jebeš, Mitke
Е сад ти мене јебеш, Лечки. хД
Opaaa stigao Faverani do -4 ajmo druže još samo malo da se potrudiš i bićeš nula
Браво Шилб! Он и Митровић супер измјене, баш су допринијели бодова, једино сам зајебао мало Браун - Жижић измјену, али не толико страшно.
Добро је што је Барса киксала, испадају дефинитивно из трке за топ 8.
Сад чекам да видим ко је мање лош у овом колу, Цоа или ја, и колико ће Млата да се приближи.
Daj boze da sam stotku napamprcio
Pa šta ko je manje loš, napisah već, duplo manje nego u prethodnom kolu. Možda neki poen preko 120 imam, nisam ispratio do kraja. Katastrofa. A teško da si ti baš ispod 140. Mlatoni je mene pretekao debelo, a bogami ne znam koliku zalihu ćeš da imaš pred naredno kolo, ako nije i tebe prepišao.
Па и ја сам негде око 130.
Mislim da u odnosu na Steca mi samo Vojtman pravi razliku u odnosu na njegovog četvrtog centra (Judo-Meli-Kuzmić-?), ostali su bukvalno isti.
Фаверани матер му јебем
Kuku majko kakvi invalidi sva trojica, a timovi od po 700 kredita.