Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

1. :D

Krenuo posle da pišem kako taj post zvuči kao da mi je krivo što se pojebao, pa odustao, haha.

2. 80 + четворица сутра

Симон да буде МВП кола и остала тројица у петорци кола и све ће бити океј.

3. A i to ako tu trojicu nemaju Mlata i Coa :)

4. Надам се да немају бар двојицу. Ако усеру, онда би било лепо да их имају.

5. Koga još imaš sutra?

6. Дончића, Рендолфа и Брауна. Ти?

7. Ertel Printezis Rendolf Braun

8. Значи, треба ми да Дончић и Симоновић буду што бољи од Ертела и Принтезиса ајајај

9. Poješće branko lazić dončića. Čudi me da si između ertela/koloma/dončića uzeo njega, i to protiv zvezde, ali šta znam, možda ja grešim. Ja bih uzeo koloma sigurno da sam bio malo ubeđeniji da će lengford da odmara, al' nisam smeo, reko' možda igra i to odigra dobro pa zaserem što sam ga izbacio, i zaserem sa ubacivanjem koloma, a probao sam da idem s obojicom, pa ni to nisam smeo, reko' dva igrača iz slabijeg tima u izuzetno neefikasnoj utakmici, ne ide. Da su igrali prvu večeras i da nije bilo lengforda pre zaključavanja, sigurno bih imao koloma.

10. Дончић сутра трипл-дабл, Бранко три фаула у првом полувремену јбг, свираће му све.

11. Verujem da mlatoni i ja imamo 8/10 istih igrača.

Gledao sam da ne uzmem brauna jer sam bio siguran da ćete ići s njim kad nema judoa, i na kraju ga uzmem i ja. Istu četvorku kao i on imam.

Ostaje mi da se nadam da će nekako meli da eksplodira i nabije 35. xd

12. Verujem da mlatoni i ja imamo 8/10 istih igrača

Ti imaš Hanga-Meli a ja Datome-Veseli, ostali mislim da su isti

13. 80 od petorice... slabo jbg, očekiva sam mnogo više od Tea i Vojtmana u ovom kolu... al dobro, sjutra simon, kuzma, vanamejker, zizic i braun... svako od njih bi mogao da me povuče malo

14. Sve što sam gradio mesecima srušilo je jedno kolo, u prah se pretvorilo.

15. Tako sam se osecao kad sam pao minesotu :(

16. Ја 90 + Вонамејкер, Ертел, Козер и Браун. Надам се 150+.

Иначе,фине вијести ово за поврједе Реала. Кад бисмо закључали Љуља, имали бисмо неке шансе да добијемо ово вечерас.

17. Kad bih mogao samo jednu stvar za veceras da pozelim u vezi utakmice to bi bilo da branko bude friziranih muda i nadrkane kurcine i da izjebe ljulja malenu spansku kurvicu

18. lečki_mrav
    http://mondo.rs/a989302/Sport/Kosarka/Pablo-Laso-pred-mec-Real-Madrid-Crvena-zvezda-Evroliga-2016-17.html
    Dončić hramlje, au koliko značajno kolo za našu malu fantazi ligu

Haahaah stevan igra sad sa dva ćopavca u timu :D

19. Sad ih zamisljam onako jednom sjebana leva drugom desna zamotane a oni vezani jedan za drugog pa kao imaju obe zdrave noge i nije mi dobro

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.