Prijava

тренутно се премишљам да ли да јурим и даље кредите, а имам одличне предиспозиције сад за максималан раст макар 7 од 10 играча (с направљеним изменама), а ако мало потера срећа онда је могуће и свих 10 од 10 да расту 15%, с тим што ће већ после следећег кола бити проблем с изменама, могао бих себе да доведем у јебену ситуацију за наредних пар кола, или да гањам неког од ових добрих, а јефтиних: ертела, рајса, диксона, ђентилеа, козера, ајона, веселог и бурусиса, од којих вероватно ни један неће имати максималан раст, неки су чак сигурни и за пад, али би потенцијално донели гомилу поена и били би корисни за наставак.

ближи сам томе да бар још два кола јурим кредите, последња два кола и нисам много пропатио с поенима, а солидно сам поправио стање с кредитима.

Ја сам ријешио да ризикујем са Рајсом и Гаудлоком, Кузмића сам избацио, иако мислим да ће брзо напунити Парахуског и Вилијамса личним, али је у паду форме, плус је Бјелица у благом напретку. На његово мјесто убачен Дорси, који би требало да има благи раст за ово коло. Остале перјанице су ми Диксон, Рендолф, Гудура итд.

Igrači iz senke K.C. RIVERS I D. TOMAS :)

уђе ли ти у лигу на крају, фејсклинеру?

Jok, ne mogu da nadjem ligu... :( koliko poena ima prvi u ligi?

From Volimpartizan to WLB League

овде је

или ако ти је лакше:
http://fantasychallenge.euroleague.net/joinprivate.php?grupo=2730

па нађи нашу лигу, ту је при почетку.

под условом да имаш један тим. ако имаш 10, па бираш најбољи да убациш, онда јбг, није регуларно.

принтуј тамо хоумпејџ фантазија, ако је један, убаци га, није спорно.

едит: ако неком треба, даје ће врло вероватно играти против олимпијакоса.
http://www.eurohoops.net/featured/341577/austin-daye-expected-play-olympiacos

Na jednom nalogu 3 tima (jedan zvaničan, jedan devojka napravila, i danas sam jedan napravio bilo mi je dosadno) ali je ovaj prvi jedini merodavan jer se takmiči od prvog kola.

Ako se neko buni neka kaže, ili da dokazuje da je hteo s ovim timom da igra, ili da izbacujemo jbg, ali hteo je momak od početka da igra nego se nije snašao s ulaskom u ligu.

Izabrao sam taj jedan tim da se s njim takmičim(bila je opcija da se izabere), ako nekome smeta, ok, stvarno nije frka :)

Ma ne buni se niko boli nas kurac

E ps, i Harangodi ti povređen

Hahaha e jebem ti srecu

Uzmi dorsija, dobro je rešenje za jedno kolo, a imaće rast sig. Mada i posle čini mi se ide na oly, a igrao je već za njih, dakle natrpaće bivši tim. A i da nije bivši, milutinov jbg xd

Јебеш тимове, нек прво докаже да није Тилмо!

O jbt život...šta, da slikam ličnu, index, pasoš?

Ako si meni rekao da uzmem dorsija jebi se, nemam kredita sta ti nije jasno

I odakle to za harangodija, ne vidim krstic pored njega da je povredjen, jel nesto drugo u pitanju ili nisu azurirali povredu?

Mislim da nije igrao u turskoj ligi sad za vikend protiv Fenera

Пс брт, Дорси 33,93 кредита кошта. Мало кошта, а потенцијално може доста да донесе.