Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

  1. Brate ja imam 27,9 jer se klaver povredio i moram da menjam njega. Inace sam hteo dorsija umesto ruda ali kurac posto sam i bekove morao da promenim ubacio sam dvojicu sa sigurnim rastom umesto gulera i kerola eto ako neko ima da mi da 5-6 kredita da dovedem dorsija dajte a ako nemate pustite me dorsija i pickih materinih i kazite mi dal ce ova budala da igra ili ne ali odgovorno da tvrdite

    Mozete i neki predlog za ovaj kusur od poena na centarskim pozicijama da date necu se ljutiti a duka tebi hvala ali to nista ne mora da znaci jebem mu leba jos im se onaj turcin povredio ko ce im igrati od visokih niko?

  2. Окачи принт екипе да видимо шта се може учинити. Можда би могао да оставиш Керола, тако би сачувао једну измјену.

  3. Pa ne mogu odgovorno da tvrdim jbg, znam samo da u ligi nije igrao, ne stoji krstić pored, tako da možeš i da rizikuješ.

    Šta želiš reći, imaš 27,9 kredita na raspolaganju za centra? Jbg možda da probaš sa Paskolom iz Armanija ili Tiliem iz Baskonije, pre bih onda Paskola, jer Tili ide na Veselog i Juda

  4. To zelim reci, a treba mi neko ko moze da poraste sa cenom(ili da bar ima neku sansu da poraste, svestan sam da sigurnog rasta nema)

    Mitke umesto kerola je hanikat sa sigurnim rastom i ostace tako.

  5. Harangodi se odgegao s terena u prošloj EL utakmici. Pre toga je nešto i rame sjebao, pa se vratio u igru, al otkako je odgegao s terena gubi mu se svaki trag.

    Za te pare uzmi Kajmakoglua.

  6. Pa klaver je bio skuplji od dorsija, zato sam ti ga predložio, šta mi se jebe što ti hoćeš i hanikata, pa jbg brt, uzmi sandersa umesto kerola (tj. hanikata sad), malo je jeftiniji, i ostaje ti para za dorsija, i eto dva rasta. Možda sanders neće doneti kredita kao hanikat, a možda i hoće, prošlo kolo je izuo, ima potencijala, ne misli na oca i majku kad šutira, uzima i kad ga loše krene.

    Eto ti, solidan predlog.

    Edit: E sad, to što si verovatno već uzeo sandersa te jebe poprilično xd

  7. Kajmakoglu solidno vremena provodi na parketu, ali baš malo šuteva uzima. Mislim da bih se pre odlučio za Paskola.

    Daj brate ceo tim bez izmena da vidimo pa da konzilijum odluči šta je ti je najbolje činiti

  8. Pa sandersa sam uzeo umesto gulera hahaha

  9. Necu da kacim ceo tim ocete da prepisete od mene posle xdd

  10. Hvala Bogu što sam bogat pa ne moram da se mučim s kupovinom igrača kao pseto

  11. хаха знао сам да га имаш. па јбг онда, који ће ти курац дорси, доста су ова двојица, и ја сам их сад узео.

    па ево ти овако, сад гледам:
    пасколо можда и није лош предлог, с обзиром да мачвана нема, имаће десетак минута сигурно. кајмакоглу, тили, милутинов, кавалиускас, шта знам, можда и може да се проба с милутиновим/кавалиускасом сад. предложио бих ти и омића, али данстон тренутно игра 30+ минута, а део минута на центру попуњава и браун у смолбол петорци, тако да за омића баш и нема места тренутно, а јефтин је поприлично.

    и може дион томпсон исто, само је и за њега проблем минутажа.

  12. Dobro jebem mu lebac, vidim ja i ko koliko kosta i koga mogu da kupim za kredit koji imam, vidim i prosecan indeks i minutazu i sve vidim, ja sam vas pitao za vase misljenje koji je najbolji.

    Mlatnoni i duka su pametni momci koji su skapirali i rekli koga bi uzeli ajde se leba ti i ti odluci resi mi dilemu paskolo ili kajmakoglu?

  13. Ostavio sam kerola i prodao gudurica pa imam za hanikata, sandersa i dorsija sve kul sad mada sam malo tuzan sto je gudura morao biti uklonjen a i imam previse crnaca sada cak 4 jbg

  14. Што волим кад испадне онако како ја предложим. хД

  15. To si sad reko i nikad višeg

  16. JER SI ČUO BRE!?

  17. а псето, јеси ли разматрао параховског, известан је за раст, а доноси дупло више од дорсија?

  18. чини ми се да те трпам за параховског сад џд

    и ја сам дао гудурића, мада то можда и није грешка, натрпаће и њега ленгфорд фауловима претпостављам, па неће ни да се наигра.

    ово коло ће 90% људи имати исте измене.

  19. Ин Гудура ви траст.

    Ја баш нешто мислим да ће за Ленгфорда бити неки одбрамбени специјал, типа Бранко Лазић или Симон капитен.

  20. ово коло ће 90% људи имати исте измене.

    Koje, šta ceniš?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.