Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

  1. Pa treba mi 14 od Slukasa, nešto ne verujem da će imati toliko

  2. Није ни толико битан сад Слукас, јер сам свакако успео експресно да изгубим фину предност. Више ме брине како надокнадити штету коју су ми нанели Андерсон и Рад, серем им се у уста.

  3. Slukas druga četvrtina 5 poena! Možda i povratim neke kredite ako prebaci 12-13 indeks
    Pao sam sa 520 na čak 518 za sad! Ako bi mi on otišao u neki solidan rast mogao bih da pravim neke izmjene... a ne samo što bih mogao nego i moram

  4. Ni do 120 u ovom kolu, razočarala sva tri igrača danas, juče sam bio na 105+3.

    Ali vidim da ni vama ne cvetaju ruže, bilo ovih nagaznih mina gomila, eno veseljko šta počini, a meni bio prvi pik za tim u narednom kolu.

  5. Туго моја ове тројице што сам их чекао. Ено Диксон ретардирани 2/9 за 3. Не знам како га до сад Жоц није згромио... Рендолф се упувао, Ханга исто не веже никако...

  6. Стеван

    Ја 84 + Весели.

    Значи 82.

  7. Umene mislim 115-ak, rendolf, micov i slukas ujebali stvar maksimalno i stavili me u ozbiljan problem s izmenama. Ali dobro, teodosiću pala cena, barnjaniju mislim isto (čini mi se maksimalno), veselom pad, ertel se stabilizovao, praviće se nešto, samo sam opet osuđen na slukasa ili lekavičijusa na pleju.

  8. Ako ništa, bar sam se malo približio Stevanu

  9. Dukka, malopre se čuo sa bratom, jeste do 00:00 i fajront. Debilizam.

    Još je bacio i skeč kao, novu godinu slavimo, ono odbrojavanje, 3,..2,...1,...FAJRONT!

  10. Hahah pa jebem ti muku, ne može čovek više pošteno ni da se napije kao govedo. Ništa, spremi se za DEMONSTRACIJE

    A to sa novom godinom je fora sa neke stranice sa fejsa, reci bratu da ne baca trule kopirane skečeve :)

  11. Ma nije ni rekao da je njegova, al je baš po definiciji averidž skečića tih sa random stranica fb.

    A realno, prosečan valjevac pije pre grada, pa ide u grad, što mu dođe da fazon pije do 10, pola 11, i ode do grada na sat ipo fazon, haha, jebemti poćutu i bobu i sve...

  12. http://i.imgur.com/d7o593s.png

    Ako sljedeće neđelje ne budem bar 580 kredita imao sa ovim timom onda stvarno ne znam...

    Mislio sam da uzmem ljulja sad ali kapiram da ću da uštedim još ovo kolo pa onda u sljedećem da probam moooožda da uzmem de koloa ako ode u neki minus u slučaju da ga neki turčin pogodi upaljačem u glavu i nekog jeftinog koji će otići u rast

    EDIT: I da, da ... opet sam na #8 poziciji... nakon što sam se ponadao da ću sa #5 doći na #3

  13. Vratio sam se na 450 poena opaaaa jebacu vas jako samo jos dva tri kola da vratim jos ovih 50 kredita

  14. Krilni centar Baskonije Tornike Šengelija propustiće dva meča zbog povrede skočnog zgloba koju je zadobio u ubedljivoj pobedi nad Fenerbahčeom – 86:52.

    Извор: Спортклуб

  15. Rud-konacno sam ga izbacio

    Valjda mi se niko ne povredi ako mi ostane pavijan u timu i za ovo kolo zaplakacu malo

  16. De Koloa nekako moram uzeti jebem li mu sisu

  17. Sad sam već jako zadovoljan što sam šengeliju isterao pre ovog kola, inače bih bio u solidnom kurcu. Još da vidim šta sad sa parahovskim, vezenkovim, micovim i hanikatom, dvojicu moram da ostavim da bih izbacio jednog pleja, ako ubodem koju dvojicu biće solidno sledeće kolo.

  18. A vezenkov ide na printezisa, dakle morao bi van, mada baš me lepo poštuje, a ako ataman opet gurne micova na četvorku te ovaj ima na drugoj strani jankunasa, onda kurac, valjda se daje oporavio pa će micov igrati na svojoj poziciji. Hanikat i parahovski opet ne bi trebalo da zaseru dve za redom, evo ne znam. Videćemo do utorka.

  19. Имам 3 бијелца у екипи, што значи да потенцијални јебем сљедеће коло.

    Едит: од тога 2 Србина, а Србин>црнац

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.