Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

  1. Sad gledam, ekipa trojkaša mi je 60. u generalnom plasmanu trojkaških ekipa, sa 100 trojki do sad, prvi ima 115-ak. Zajebi ovo, idem da jurim trojke. xd

  2. Jesi metio simona?

  3. Picko prodana igras na uniks, stavljas simona... Xd

  4. http://i.imgur.com/1mX5QVt.png

    дајте предлог за измену неку, ово је екипа тројкаша, не знам кога бих ван, а испоштовао бих је кад сам већ конкурентан за сад.

  5. Sad gledam, ekipa trojkaša mi je 60. u generalnom plasmanu trojkaških ekipa, sa 100 trojki do sad, prvi ima 115-ak.

    Moja trojkaška bila do prošlog kola oko 100. mesta i onda prošlo kolo propo kad sam prodao Simona, sad sam oko 250.

    Odradih izmene nekako, ne sviđa mi se baš SG/SF pozicija al jbg kad se nema kredita za Dekoloa.

  6. @coa

    Micova bih izbacio
    Milaknis jeftin a šutira skoro 6 po meču i pogađa skoro 2
    Dentmon, Datome još kao neki predlog
    I đe ćeš bez Kerola trojkašku ekipu

  7. a у овом вукајлијашком тиму озбиљна ми је дилема весели/дорси, дорси расте сигурно и у одличној је форми, али који ће ми курац раст било кога кад могу весељка да узмем за мање од 40 кредита. и још се премишљам да ли параховског или везенкова ван. ближи сам тренутно да избацим везенкова, доста је, али сам већ тако појео говно с дончићем кад сам мислио да је достигао врхунац, ево не знам.

    с друге стране не знам да ли одмах у тим ертела или не, солидан потенцијал за 30-ак кредита.

  8. што ли ја ово пишем уопште

  9. Млатони
    @coa

    Micova bih izbacio
    Milaknis jeftin a šutira skoro 6 po meču i pogađa skoro 2
    Dentmon, Datome još kao neki predlog
    I đe ćeš bez Kerola trojkašku ekipu

    сад видим, улетео си између, фала.

    дентмона и керола разматрам, мада сам сад заменио љуља рајсом, значи дентмон као опција за ово коло отпада, не знам, што кажеш милакнис је баш јефтин, а керол јесте мастхев, него сам имао неке прече ствари до сад, типа да убацим високе шутере - воронцевича, моермана и сл.

    видећу, керол или милакнис ће да упадну за ово коло, сад да л' баш уместо мицова, не знам, нешто ми он обећава, мада можда се и зајебем.

  10. Nešto ne mislim da će Dorsi dobro da prođe u Pireju

  11. узео сам веселог због ове последње партије у турском шампионату, отписао дорсија, па шта му бог да, не верујем да весели опет може да усере као у прошлом колу.

    а видим на еурохупсу - весели је (ако се добро сећам шта сам прочитао) прошле сезоне имао укупно 3 утакмице с једноцифреним индексом, ове сезоне већ три од шест одиграних. па доста је јбг.

  12. хаха сад у курац, нећу рајса. спанулис! не, не, дентмон онда.

  13. E da i Dibler za trojkašku, poslednje dve utakmice 8/8 šutira, i počeo je da dobija više minuta

  14. ипак рајс (не знам другу потенцијално добру скупу алтернативу, а дентмона не могу нешто за ово коло па да ме јебеш) и круно симон, истерао сам мицова и љуља, и направио тим тако да ми остане 0.00, јбг, то мора да се испоштује.

  15. сад имам два симона, ИМА ЛИ КО ЈАЧИ?

  16. дентмона не могу нешто за ово коло па да ме јебеш

    A ko će da ga čuva tamo, Pangos i Lekavičijus. On će svojih 7-8 trojki da ispali sigurno, još igra protiv bivšeg tima, ima da ih natrpa.

  17. Sad kad tako pogedam, imam utisak da si u pravu za svakog predloženog, sem možda datomea, mada može se od njega očekivati bar tri pogođene takođe, ali sralo me je do sad, pa ako zaserem slušam te za sledeće kolo. :)

    Mislim poslušao bih te za bar jednu izmenu od ovih predloženih, ali sad kad sam izbacio ljulja za rajsa ne mogu diksona van kad je u ovakvoj formi i ide na makabi, simon je jbg, simon, rivers može da strpa 7 lagano kad ga krene a jeftin je, a dešon tomas će sigurno šutnuti 5-7 i pogoditi nešto. A ovi visoki mislim da su najbolji izbor, kad nemam za barnjanija.

    Ma kako bude, nije da se tu nadam ičemu, nego eto.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.