Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ko ti je taj?
Je l to onaj što one fantazi vesti piše na evroliginom sajtu
Ček poznato mi ime, saću da vidim
Taj, on je organizator i administrator fantazija
Kaizen kojeg ne boli kurac mislis?
Haha a ja hteo zajebanciju neku da pišem kao pseto uefi, sad ovako čoveku ako se direktno obratim, bojim se da ću morati formalan biti, a ne znači mi ovo toliko xd
Bolje da sam ostavio voltersa nego sto sam doncica stavio a spanulis opet jede govana
Neće ovaj spanulis više videti moj tim, bežao sam od njega na osnovu partija iz prethodne sezone gde je nonstop bio ovakav, pa me zavarao sad malo, i u nedostatku boljih rešenja uzmem njega. Ne hvala, prijatelju, pozdrav i svako dobro.
Мајмун, све ми кренуло наопако откад сам га узео пре 4 кола.
Ista spika. Jos na onom ep(valjda) sam rekao da ga necu vise nikad staviti i opet jedem.govna vidim fino mu ide sa indeksima...
Ista stvar, jbt, doduše ja ga imam u najjačem timu, ali stvarno ne znam što ga uzimam uopšte
Sta radi bre ovaj kozer
dobre izmene vonamejker i kozer
Pa onako. Doncic i ajon bolje.
'ajde beni ne seri da si obojicu uzeo.
Jednog da si rekao pa i da poveruje neko, mnogo je, kume.
šala, aleksandrose xd puko sam ovo kolo
Ja 60 od sestorice hahahahaha koji raspad
Duka gospodin za mene xd
Kod mene spanulis (koji je definitivno završio), dončić i ajon podbacili, ostali sasvim solidni, po 25+.
Mada za dončića mi nije žao, ispoštovao u prošlom kolu maksimalno, dovoljno je i danas odigrao da mu ne padne cena, taman.
A od ajona sam baš dosta više očekivao, nisam smeo da idem s rejesom, a još je bio dosta jeftiniji, jbg.
Mada opet, i da sam prodao spanulisa a zadržao gaudloka, isti bi kurac bio, samo da dekolo sutra odigra kršteno i ok.