Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

1. Znao sam da će jesti govna opet s teom/dekoloom, izostavio sam obojicu, a zadovoljan sam i odlukom da deset minuta pre početka ipak odustanem od kozera jer koji kurac više jurenje kredita na 650+ i umesto njega ipak uzmem hanikata, iako ovaj nije bio na očekivanom nivou. Sem lengforda i trulog plajsa koji ide, nije loše za sad.

Loša odluka prodavanje dončića, ali ko je ovo mogao očekivati jbg, a ljulj na svom proseku, dovoljno.

2. Ja doncic-grejndzer odradio ali to da bih imao za judoa pa ono jebes mu majku

3. Ajon ispostovao solidno al 60 od sedmorice je kerov kurac realno

4. Zna li se ista za Tea i Lengforda?

5. Ispostovali me ovi danas, preci cu stotku jedva. Trojica u minusu jbt

6. Тео није путовао звог оних старих повриједа, а не знам за Ленгфорда.

7. Ja ne vjerujem da cu preci 100ku... haha

A znam za ovo kolo Mitke nego mislio za sljedece- ono sto sjutra pocinje.. da lice spremni biti?

8. Teo je mogao da igra, igrao je dobro sad u vtb ligi, sad ne znam da li je ovo samo odmor za jednu utakmicu ili planiraju opet neko vreme da mu daju da sanira sve mini povrede

9. Јебат их, видиш да не може да се ућита никако, увијек неко изненади па не игра.

10. изашла табела, и даље кување на врху, нема кога није ујебало ово коло, али је сад још неизвесније.

11. Мени жао што прошло коло нисам стигао да саставим тим па ми је била 0, ладно бих био у борби за пето мјесто, овако сам девети.

12. Прва четворица у мање од 50 поена, а ту су смо негде и с кредитима сви. А била би и петорица у гужви на врху да је Дука лепо савладао 24-часовни временски формат.

На крају сам задовољан резултатом, с обзиром на то да није играо Козер и како је Шилб заменио Ленгфорда.

13. И с обзиром на то да сам имао 100 у штеку. За сутра има све да потрошим.

14. Ko je bre jebeni stane i zasto zbog njega nisam u top10???

15. Odlucio sam da za sutra promenim nista. Kad god nesto pipnem u 85 posto slucajeva zajebem.

16. Mitke je.

Šta s lengfordom? Da igra uniks prvu utakmicu, lako bi bilo, ovako...

Za sad mi plajs i veseli idu napolje sigurno, ne znam ko umesto njih, ni ko je treći, lengford ili larkin/ljulj.

17. Ljulj ti je sigurica magare jedno

18. Stavi dobitak sav na plamlija plus i atlanta minus poeni manja granica

19. Ја Ленгфорда ставио сад у прелиминарни тим, видећу шта кажу сутра, ако се не буде сигурно знало да ће играти, мењам. Можда чак и на другој позицији, а Шилба оставим још ово коло лол

20. Ja silba ostavljam spicio sam kredite na druge izmene