Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

1. укомпоновао сам сасвим солидан тим, нешто ми се баш и не допада пар играча, али изгледа добро у глобалу, 655 кредита кошта.

е сад, нема ту ни ленгфорда, ни теодосића, ни деколоа, то је баш срање, а ако оставим овако како је сад мораћу да вршим 4 измене само да бих убацио ленгфорда и деколоа, што је јако јебено. мада како је било до сад, можда је и боље да их заобиђем неко време, док се ситуација мало не издефинише, ови изостанци убише. искрено се надам да ће рећи сутра да ленгфорд игра сигурно, па да га оставим, и онда ћу лако наћи место деколоу кад почне да игра.

2. да, за ову екипу сам барем убеђен да нико неће да одмара у наредном колу, што бих јео говна с овом тројицом, уклапаћу их успут после.

3. Лэнгфорд едет с нами, но сыграет ли он с «Жальгирисом» решим уже в Литве. Мы планируем, что он там сыграет.

4. Ovo su, pretpostavljam, pašutinove reči?

Ma, jebeš mu majku, preskočiću najverovatnije, neka ga nek nabije 40, mada videću sutra, ali mislim da ih zaobilazim sve ovog puta.

5. Je l' se zna nešto za Rendolfa?

6. ленгфорд најављен за утакмицу, наводно ће играти... е сад креће зајебанција.

7. Sad tek videh tabelu, s obzirom da mi je Šilb u minusu, nisam loše ni prošao. Ali opet nedovoljno da nadoknadim zaostatak od prošlonedeljne gluposti. Jako teško će to biti uzimajući u obzir da manje više svi na vrhu imamo slične timove, jedino da improvizujem sa nekim levim igračima. Naravno, to će mi se obiti o glavu, te ću pokušati da nastavim ovaj trend smanjivanja razlike za 10 poena iz kola u kolo. Za jedno 20 kola vas stižem, pazite se

8. гарантујем да та разлика може да се сабије у 8 кола без проблема, још ће бити ових јебада са скупим играчима и изненадним одмарањем.

9. Hvala što veruješ u pastuve, prijatelju šumadijski

10. Duka izmene su ti do 20h da znas

11. 74 poena jebena samo... da su mi Teo i lengford igrali bilo bi kaporam 120+ ali i to bi bilo prejadno... sad sam napravio neke izmjene i nadam se da cu po prvi put u zadnja 4 kola da imam manje od jednog ranjenika... jer ovo do sad svak3 nedjelje izmedju 4 i 3... ove zadnje 2... ali 2 najbolja ajde u kurac bas

12. без ленгфорда, теа и деколоа, и са великим проблемом како их враћати од наредног кола све, али бар сам миран да ће сви играти (вероватно).

13. Пошто се за Козера и даље не зна да ли ће играти, избацио сам њега, а оставио Шилба... Мицов не игра, узеће још више шутева него иначе и ваљда неће поновити онако катастрофалан проценат.

Убацио Ленгфорда, ваљда ће играти, тако су рекли. Убацио сам и Параховског уместо Плајса и Рајса уместо Ертела.

14. nek mi se napuše kurca svi, pijan sam LOL

15. Ja nisam izmenio nista jebe mi se jako

16. Hanikar aut gaudlok in kao jedina izmena deluje vrh za sada. Ostavio sam i plajsa i silba mrzelo me sa se jebavam samo sam ono promenio jer sam toliko imao u steku

17. ne znam jesam li ubacio rendolfa i da li igra lik lik upošte

18. ako igra 20+ indeks

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.