Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

1. Nece igrati mislim

2. Imam ljulja - 0, hanikata - 1, braun jadan, odličan početak, nema priče.

3. Ko od prvog kola ima Simona? Ja od prvog kola imam Simona!

4. koga ima stec?

lengforde, puši mi kurac druže

5. Stec će samo sa ona 3 igrača koje je spomenuo na prošloj strani da bude ispred većine ljudi u ovom kolu. Pa on izbacuje Kozera koji ima 19 indeksnih poena za poluvreme, malo mu, o čemu mi pričamo

6. Popuši i meni lengford.

Baš mislim kako će stevan da nas naguzi propisno, ima lengforda, parahovskog, šilba, 100 od trojice, haha, šta, pišaj.

7. Još sad da dođe i da napiše da ima Džefrija Tejlora tačno bih išao da ga tražim po Beogradu.

8. Мало ме Лоџески јебе, Браун и Ертел солидни, Арт брат највећи. Остали сутра.

9. Imam parahuskog, Simona, Brauna, Kuzmu a cekam jos neke igrace jakog kalibra tek da objasne plus u steku imam blizu 100 kredita od prodaje Tea i Lengforda. POZZ

10. александаркг

Još sad da dođe i da napiše da ima Džefrija Tejlora tačno bih išao da ga tražim po Beogradu.

Нисам имао муда да га мећем овде, али ево доказа да сам га разматрао:
    http://image.prntscr.com/image/782de73f26df4c8e9ab479a4f946fb75.png

11. Ko ima milutonova ja imam

12. 130 za sad... Ostali mi Hanga, Singlton i Wanamaker sjutra... Jadno, ali s obzirom kakvo je bilo proslo kolo sa 70 poena jebenih ovo je odlicno

13. Синглтон чуда чини.

14. Trenutno Singlton 23, ostatak tima - 3

15. Imam singltona i Hangu jos. Wannamaker sasvim solidan nakon jadnog prvog poluvremena (ukupno 20)...

Simglton ce mozda i 40+ nabiti
    .. dobro bi mi doslo nakon prosla 2 kola realno

16. Није морао Ларкин баш да ми засере на крају, било би скоро савршено коло. Размишљао сам како би могао да одиграо лошије против Паоа, али реко' он и кад одигра лош меч направи индекс 11. Ајде Рајсе, испоштуј ме за крај.

17. Nisam imao muda da uzmem Tomica iako sam ga ozbiljno razmatrao, uzeo Klavera i zajebao se baš

18. ја узео томића, али остали танки. тј., бар пола тима ми је подбацило.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.