Промјењљиво. Лоша ми је измјена био Хигинс, Лоџески исто танак ово коло, Мајк Џејмс и Нанали добри спрам цијене, Ертел солидан, Синглтон могао боље у другом полувремену. Мало преко 200 ово коло.
A ja slepac se radujem za 150 haha na kraju cak ni nemam 150 nego 145 milutonov minus 5 imao to nisam racunao xd sta sad s njim da radim i kojeg kapitalca da se odreknem da bi mogao ikoga da dovedem
Брате, испало добро што сам оно коло остао на 0. Тад сам направио само јену измјену и избацио два играча. Онда је дошло сљедеће коло и имао сам још 3 измјене право, значи 5 празних мјеста да попуним, готово као да сам нови тим састављао. Сад имам кичму екипе, лакше је тако колико хоћеш играти.
Ja iskreno ne znam sta da radim sa ovim kolom... zelim jednostavno da vratim lengforda ali druge 2 izmjene... bjrcha ocu da ceram i grangera al nemam pojma koga da dovedem...
сад гледам, љуљ, ларкин, лоџески, ханикат укупно 25-6... остали добри.
Ja sam poen-dva ispod 200. Moglo je bolje s obzirom da su mi najgori bili izmene Hanikat i Klaver. Lodžeski i Tomić bi bilo mnogo bolje, al jbg sad
Ја сам сабио центрима ово коло. Браун, Арт, Јудо и Томић.
Svaka čast, bukvalno nije moglo bolje od toga. Kakvi su ti ostali?
Промјењљиво. Лоша ми је измјена био Хигинс, Лоџески исто танак ово коло, Мајк Џејмс и Нанали добри спрам цијене, Ертел солидан, Синглтон могао боље у другом полувремену. Мало преко 200 ово коло.
Izuli ste, ja ću biti jedva negde na 170.
Ja se istripovao da sam dobar sa 150 xd
Ово коло баш испало на пуно поена, сви играчи су набуџили индексе. Контам да ће сат бити неко са 250+.
Данас да сам и ја био центар Барселоне имао бих 25+ индекс...
Ја 210, ништа од великог одлепљивања, бар не од Млате.
175-6, одмакосте ми, мада није то нека разлика, већи је проблем што већ (бар ти, стец) имате ленгфорда у тиму.
185... nja...
Rank
Username
Team name
Total
1.
Zemunac
Torton
289,5
2.
george_89
Ocean'''''''''''''''
284,7
3.
ody_isr
ori7
275,0
4.
Issen
ASK Riga
273,4
5.
OnrOzg
Onur-
270,8
Које бројке јеботе
Mitke krenuo svim silama napred jebo sebe proslo kolo najbolji sada treci jebace vas mitke zapamtite ovaj post
A ja slepac se radujem za 150 haha na kraju cak ni nemam 150 nego 145 milutonov minus 5 imao to nisam racunao xd sta sad s njim da radim i kojeg kapitalca da se odreknem da bi mogao ikoga da dovedem
Брате, испало добро што сам оно коло остао на 0. Тад сам направио само јену измјену и избацио два играча. Онда је дошло сљедеће коло и имао сам још 3 измјене право, значи 5 празних мјеста да попуним, готово као да сам нови тим састављао. Сад имам кичму екипе, лакше је тако колико хоћеш играти.
Ja iskreno ne znam sta da radim sa ovim kolom... zelim jednostavno da vratim lengforda ali druge 2 izmjene... bjrcha ocu da ceram i grangera al nemam pojma koga da dovedem...
Plus mi vecina igraca ima nezgodan raspored sad
Ma ja imam 4 debila u timu al bas klasicna debila dobro silb je pola debila ajde
http://i.imgur.com/Mmx8cn3.png
Eo kad ne znam ps... ima neko neki savjet? Poslacu vam bateriju od sata kad dobijem